Tropikalne szaleństwo czyli Jungle Fever
40x40
254 482§ / 162 113§
CLEAN
WYMAGANIA: Posiadam wszystkie dodatki i akcesoria do gry, jednak nie ze wszystkich korzystałam
Ogarnęła mnie tropikalna gorączka i zbudowałam dom w dżungli. Inspiracją było zdjęcie domu znalezione gdzieś na facebooku (zdjęcie poniżej) Powstał dom podobny, ale jednak odmienny od tego na zdjęciu. Podobny głównie ze względu na wielopoziomowe tarasy i słupy w wodzie, na których został zbudowany. Dlaczego inny? Może dlatego, że większy od tego na zdjęciu i w innym otoczeniu.
Dom przeznaczony dla dwojga zbudowano nad olbrzymim basenem. Ponieważ w TS3 nie dano nam możliwości pływania w jeziorach i morzach, basen został zamieniony w jezioro w tropikalnej dżungli.
W domu znajduje się sypialnia, salon, kuchnia, łazienka oraz jadalnia na tarasie. Zadbałam również o ekologię: panele słoneczne, segregacja śmieci oraz ekologiczne autko

Ajć, o rowerach zapomniałam
Store:
- Salonowe Safari: Stołowy baobab
- Rośliny w Szkle
- Palmy „Kawałek Raju”
- Palma „Dramatyczna”
- Nibypaprotka
- Marzenia Zjadaczy Lotosu
- Niezbędnik SPA
- Sofa "Sanktuarium"
- Salonowe Safari: Posąg „Stoicka Żyrafa”
- Salonowe Safari: Dzieło sztuki „Pamiętaj Ryk”
- Kosze stojące „Harmonijne Trio”
- Kotwica Kapitana Miedzianobrodego
- Salonowe Safari: Kinkiet „Jasny Dziób”
- Falująca Szarfa
Free store
- Dzieło Kwanzaa
- Terra
- Nektar Noworoczny
- Ogromne drzewko bonsai, Wiatrak bankietowy (dostępne w trybie zakupów z gry)
- Renault ZOE i elementy z Eco Packu załączanego w pakiecie z Renault: Bluszczowa wieża (lub Bluszcz K2), Heliosolaris III
- Załączone w pakiecie z Toyotą Prius (po zmianie języka na angielski): Grill "Mister Rożna" oraz Model fajnej deski surfingowej
POBIERZ