View Single Post
stare 12.05.2012, 13:25   #2
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: ul. Malinowa by pannap

Rada numer jeden: zdjęcia rób raczej w trybie życia lub (jeśli na parceli nie ma simów) w trybie z opcjami, jakkolwiek się ten tryb nazywa. Nie będzie wtedy widać kratek

Pierwsze wrażenie ten projekt zrobił marne. Bryła średnia, nawet bardzo. Ale wnętrze jest już jak najbardziej pozytywne Szkoda tylko, że jest tak ciemno. Zwłaszcza w przedpokoju. Ładny jest, ale trochę światła by się przydało. No i podłogę bym wymieniła, nie lubię jej.
W salonie podoba mi się tapeta ALE jako dodatek, a nie na całą ścianę plus do kuchni i jadalni. Zbyt pstrokato się zrobiło. Samą kuchnię w ogóle zrobiłabym z innymi ścianami. No ale podoba mi się pomysł otwartej kuchni. Bardzo lubię takie układy, podobają mi się.
Łazienka, powiem Ci, ma fantastyczne ściany Rewelacja. Nie podoba mi się toaleta, ale rozumiem, że kibelek był w zestawie z umywalką i szafą. Wybaczę przez to, że chciałaś, żeby wszystko do siebie pasowało. No i sterta z papierem toaletowym powinna być bliżej kibelka.
Pokój z komputerem bardzo ładny. Podoba mi się ta kwiecista tapeta.
Za to sypialnia to zdecydowanie NAJLEPSZE pomieszczenie w całym domu Przecudowny kolor ścian, no ideał

Moja ocena za całość: 8/10
Aoi jest offline