View Single Post
stare 12.05.2012, 17:32   #920
Anulaa89
Creator

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał omega Zobacz post
Tu znowu ja, dobrydzień =D
Czy Orgin jest koniecznie konieczny? Chciałabym go odinstalować, bo mi braknie miejsca na dysku =/ nie aktualizuje gry za często, wszystkie gry mam w wersji płytowej.

EDIT: Aha, i czy są jakieś foldery, pliki, które mogłabym usunąć w folderze The Sims 3? Zajmują mi nie potrzebnie mijesce, a jeśli są takie, które bez żadnych późniejszych strat mogę usunąć, too...

Ja w sumie nie korzystam z originu wogóle a grę aktualizuję manualnie, więc myślę, że nie jest niezbędny.

Co do folderów -> Możesz usunąć zawartość folderu Downloads, zawartość Folderu Featured Items (a wręcz możesz zablokować pobieranie obrazków, - opisałam to w poradniku w dziale z poradnikami), możesz usunąć zawartosc folderu DCBackup - pod warunkiem, że nie tworzysz simów oraz domów, które eksportujesz z zawartościa zmodyfikowaną - jeżeli usuniesz pliki z tego folderu to te dodatki się nie wyeksportują razem z domem - no chyba że nic takiego nie robisz to śmiało możesz wywalić. Możesz też pousuwać Screeny i pliki z Exports hehe. Ale to chyba logiczne

@.error -> skoro wyłączyłeś postęp historii to to nie znaczy, że Twoi Simowie ne będą się starzeć. Musisz wyłączyć starzenie się. Tak mi się wydaje. Ja mało gram, raczej buduję lub robie dodatki, ale jak miałam wyłączony postęp historii a nie starzenie to się mi starzeli simowie.

Nie spełniam zamówień.

Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 12.05.2012 - 17:37
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem