View Single Post
stare 13.05.2012, 12:09   #923
Anulaa89
Creator

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Mnie zainteresowało to coś do blokowania klatek w grze... Ja mam grafikę na maksa i gra mi działa raczej płynnie, ale... Miewam te słynne przycinki co jakiś czas. Jest tak od instalacji Pokoleń, czyli od bardzo dawna. To raczej nie jest wina kompa, skoro wystarczyłoby nie instalować Pokoleń, ani żadnych dalszych dodatków\akcesoriów\łatek. Czy to coś do blokowania klatek mogłoby pomóc na te przycinki?

A co do uruchamiania gry, to ja mam skrót do bezpośredniego pliku uruchamiającego grę, i wszystko śmiga. Jesli chodzi o Origin, to go w ogóle nie instaluje, bo łatki instaluję manualnie.
To, że gra płynnie chodzi i że masz super grafe nie znaczy że jej nie obciążasz . Bo ta gra nie ma żadnych limitów. Ja tam nie zauważyłam zmiany po instalacji Pokoleń. Bo po prostu od każdego kolejnego dodatku/akcesorii coraz bardziej komp mi zmula hehe. Co jakiś czas miewam przycinki bo nie mam super kompa. Ale jakoś ciągnie. Jakbym patrzyła tylko na pomoc w przycinkach to bym nie instalowała, tego programu bo moj komp i tak ścina co chwilę i zanim odtrybi to mija, ale oba programiki są przydatne bo bez tego to gra by mi chodziła o wiele gorzej. (Raz po reinstalce o nich zapomniałam to masakra była hehe). Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz . -> Co do tego skrótu -> Po zainstalowanieu tego programu nie uruchamiasz już tym skrótem ale robisz skrót 3bootera i nim uruchamiasz grę .

@Hithiriel -> jaką masz wersję gry? Jeżeli masz tą jeszcze sprzed tej zmiany pliku uruchamiającego grę to może przez to masz błąd. Ja używam tej paczuszki od ponad roku i naprawdę jestem zdziwiona. Tym bardziej, że nie słyszałam od nikogo jeszcze o takim błędzie. Skopiowałaś wszystkie pliki z wypakowanych folderów? Nigdy mi się to nie zdarzyło. W odpowiednie miejsce wkleiłaś te pliki? Takie jak podałam w poradniku? Bardzo dziwna sprawa.

Nie spełniam zamówień.
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem