View Single Post
stare 13.05.2012, 16:18   #927
Anulaa89
Creator

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

No właśnie musisz mieć 3bootera, bo on uruchamia FPS limittera również, bo jak włączam grę z samym fps limitterem to nie wyskakuje okno inicjalizacji FPS limittera.. Także Twój wybór ja nie zmuszam do niczego. Ale używam obu programów z powodzeniem i nie wiem dlaczego nie chcesz obu nic się nie stanie złego że je będziesz mieć wręcz przeciwnie.

@DOWN:

Wiem - też używałam launchera i źle to wspominam, ale te aplikacje są w 100% bezpieczne. Jak juz mówiłam od roku ich używam i jest wszystko w porząsiu. Ale oczywiście pewnie, że możesz sobie porobić kopie, ja zawsze robiłam, nawet gdy nie używałam. To się przydaje, bo w tej grze nic nigdy nie wiadomo tak czy siak czy z tymi programami czy bez hehe. Haha dobre to z tym zakładem - ale bardzo trafne spostrzeżenie hhihi...

Można zmienić ikonkę - pewnie że tak . Klikasz właściwości prawym przyciskiem na ikonie, później zakładka skrót i przycisk zmień ikonę. Kolejnie otwiera sięokienko z ikonami, klikasz przycisk przeglądaj i wybierasz lokalizację i plik gdzie masz ikonę simsów. (ja mam xP jak masz inny system to może to wyglądać podobnie albo identycznie, nie pamietam bo dawno nie mialam do czynienia z siódemką czy vistą, w kazdym razie da się zmienić bo sama to zrobiłam hehe i nazwę też zmieniłam na The Sims 3 a nie 3booter )

Nie spełniam zamówień.

Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 13.05.2012 - 18:57
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem