View Single Post
stare 13.05.2012, 19:37   #5
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: ul. Malinowa by pannap

Obejrzałem oba Twoje projekty i moim zdaniem jak na początki - jest całkiem całkiem. Prorokuję, że bedą z Ciebie ludzie, bo zgrabnie łączysz style i kolory i tu nie ma się zbytnio do czego przyczepić.

Na pewno razi mnie nieciekawa bryła i olbrzymi "baldachim" od frontu, bałbym się zapukać do drzwi w obawie, że całe to zadaszenie zwali mi się na głowę. Taka ilość cienia na pewno nie służy też kwiatom. Wnętrza mimo, że kolorowe wyglądają dosyć smutnie i ponuro (zasada nr 1 - do zdjęć włączamy oświetlenie), ale na pewno nauczysz się robić ładne fotki i będzie git. W normalnych warunkach taka ilość kwiecistych tapet byłaby nie do zniesienia, ale według mnie tutaj to aż tak bardzo nie razi - gdyby ściany były "spokojniejsze" wnętrza mogłyby sprawiać wrażenie pustych, bo w domu nie ma zbyt dużo mebli i dekoracji. Otoczenie domu też wieje pustką, tutaj mogłoby być więcej zieleni czy innych "przydomowych" drobiazgów.

Najbardziej podoba mi się sypialnia - bardzo przytulna i zachęcająca do wypoczynku oraz przedpokój - fajny pomysł z tymi częściowo przeszkolnymi ściankami/parawanami.
Zdjęcia na pewno będą ładniejsze jeśli w przyszłości zrobisz je jak radzą poprzedniczki - w trybie życia, z wciśniętym klawiszem Tab - i oczwiście z włączonym oświetleniem.
haughton jest offline