View Single Post
stare 15.05.2012, 15:26   #219
Kamil

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.

Cytat:
Napisał Wojtek Zobacz post
Wgranie pliku .dll niczego nie zmieni. Nie wiem nawet po co takie coś pojawia się w komunikacie. Plik ten nie jest niezbędny. Nie lepiej ściągnąć 3booter.exe oraz FPT_Limiter.exe od MATY? 3booter "zmusza grę", by się załadowała do końca zamiast wychodzić na pulpit, a FPS_Limiter zmniejsza ilość klatek na sekundę i tym samym przeciążenie karty graficznej, która obsługująć the Sims 3 i tak ledwo dyszy. Może słyszał ktoś o twallanie i jego ErrorTrap, który też naprawia zapisy podczas ładowania się gry? Może należałoby uniemożliwić Zapobieganie Wykonywaniu Danych w systemie i dodać the sims 3 do wyjątków?
Mógłbyś mi wytłumaczyć jak to wszystko się robi? Tak myślę że mi się przydadzą programy które wymieniłeś, a także to "dodanie do wyjątków".
EDIT: Pobrałem jeszcze ten program TS3 Repair utility. Pobrałem żeby na wszelki wypadek sprawdzic czy z grą się nic złego nie dzieje. I pytanie jak to się robi?
EDIT2: Zainstalowałem cyfrową wersję gry (ponieważ płytki pożyczyłem koleżance), czyli podstawke i PZ bo na WP nie starczy miejsca na dysku i jak chcę zaktualizowac Po Zmroku to najpierw w tym okienku się pobiera a potem nic i jak wchodzę w launcher to jest napisane, że aktualizacja się pobiera O.O (wyłączałem i resetowałem kompa i nadal to samo.)

Ostatnio edytowane przez Kamil : 15.05.2012 - 16:48
Kamil jest offline   Odpowiedź z Cytatem