1. Nie chce mi się instalować <leń> Clean Installera, więc wywaliłam downloads na pulpit.
I w tym momencie mam pytanie. Czy to, że nie miałam neta może mieć wpływ na to, że nie mogłam włączyć gry?

Bo po wywaleniu downloadsu chciałam włączyć grę. Zaciął mi się launcher. Czekałam z dziesięć minut i nic. Więc wyłączyłam przez menedżera zadań. Włączyłam znowu. I od razu pojawiło się okienko, że przestał działać i wyłączył się. Spróbowałam jeszcze raz. To samo. Przy kolejnych pięciu próbach to samo. Zresetowałam komputer i nic. Przywróciłam downloads. Nic. Akurat dziś rano odłączyli mi neta, więc poszłam zapłacić, żeby do Was napisać.

Wróciłam i włączyłam grę. Wszystko pięknie, ładnie, dopóki nie doszło do ładowania. Pięć minut czekałam i nawet nie zaczęło (chociaż wczoraj wieczorem grałam, nic nie instalowałam). Wywaliłam znowu downloads i włączyłam. Wszystko pięknie, weszłam do Klimków, żeby sprawdzić, czy nie ma już tych problemów z grafiką. Chyba już nie ma, ale muszę dłużej pograć. Za to zrobiło się chyba jeszcze gorzej. Gra cały czas mi się ścina i włączyłam ją jakieś dwadzieścia minut temu, a już sześć razy wywaliła do pulpitu. Wtf?
2. To po co są w ogóle te dwupoziomowe okna?