Temat: again
View Single Post
stare 17.05.2012, 16:02   #4
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: again

Piękny jest *.*
Dla mnie ogólnie niepojęte i niewyobrażalne jest to, że w tak dużym domu, naładowanym po brzegi dodatkami, z bogatym ogrodem, da się w ogóle GRAĆ i to (zapewne) bardzo płynnie... Mi obraz zarywa na parterówkach z małą ilością dodatków, więc nie potrafię sobie nawet wyobrazić, jak musi to wyglądać w trybie życia.
Cóż mogę napisać... Dom jest cudowny. Kosmiczna bryła, wspaniała kolorystyka wnętrz, świetne ściany w środku, zwłaszcza w sypialni Jadalnia... mój borze zielony, te krzesła! Ja bym od takiego stołu chyba nigdy nie odeszła. Świetny pomysł z łazienką obok siłowni, niby to takie oczywiste, a nieczęsto to widzę w tak dużych domach.
W zasadzie tylko jednej rzeczy się mogę czepić. To nie jest jakiś błąd i w żaden sposób nie wpływa na wygląd domu, ale po prostu rzuca mi się w oczy, mianowicie powtórzenia niektórych przedmiotów. 2 razy widziałam stojak na buty w różnych pomieszczeniach, 2 razy winyle Tori Amos, te same regały z książkami (ja wiem, że miało być jednolicie, no ale...). Ten biały kinkiet w głównym salonie też mi się coś często przed oczami przewija. Ale poza tym - cudo!
Ocena wiadoma, pisać nie trzeba.
Malin jest offline