View Single Post
stare 18.05.2012, 19:18   #569
Anique

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Cytat:
Napisał Malin
A to nie jest normalna akcja? Moje Simy odkąd pamiętam, karcą niemowlaki...
Spotkałam się z tym po raz pierwszy i uznałam za błąd w grze.

Cytat:
Napisał Filleable
Miałam tak na PC. Kiedy jest taki czas, że menu Ci znika to zwróć uwagę, czy przypadkiem Ci nie miga diodka Scroll Locka. Bo jak właśnie tak miałam. Nie wiem, jaka jest tego przyczyna, ale właśnie jak mi znikało menu, to migało światełko scroll locka i wtedy wystarczyło, że kliknęłam kilka razy scrolla, żeby się wyłączył i było dobrze.
A wiesz co, zerknę na Scroll, gdy to się powtórzy. A powtórzy się na pewno, bo po reinstalce problem wrócił, no niestety.

A tak w ogóle to po reinstallu weszłam do rodziny z tą simką z dziwnym brzuchem i miała (tak jak powinna mieć) płaski, czyli pierwszy dzień ciąży. Później założyła piżamę i miała brzuch jak tuż przed porodem. Ok, pomyślałam, może ten jej ciuch ściągnięty z internetu "kryje" brzuch w jakiś sposób, a mi się coś pomieszało, że to pierwszy dzień (chociaż swoją drogą nie zdarzyło mi się tak jeszcze). Dobra. Poszła spać w piżamce i obudziła się w środku nocy, bo jej brzuch urósł do wielkości dwudniowego (czyli zmalał do płaskiego po to tylko, by zaraz urosnąć).

Ale przynajmniej zniknął problem aplikacji i zamykającego się programu.
Anique jest offline   Odpowiedź z Cytatem