Ja wręcz przeciwnie do dwóch przedmówców, uważam, że dodatek jest świetny

Fakt, są 3 kariery, które powinny być w PZ, fakt kariery są raczej pod singla, ale jakie mają być? Do pracy chodzi się w pojedynkę, nie z całą rodziną

Co innego w Wymarzonych Podróżach, to się zgodzę, okazje w WP są skopane, nie ma po co jechać tam rodziną. Niczego absolutnie dla dzieci i nie da się robić wspólnych okazji. A w ZG mam Simkę akrobatkę z mężem i dwójką dzieci, parą koników i do tego gram z włączoną wolną wolą... Simsy uczą mnie podzielności uwagi, no i mają pokojówkę. Co prawda z moda, nie tą w grze, ale jest lepsza od pokojówki i lokaja od EA razem wziętych. Mają też ogrodnika z moda, a występów nie mam codziennie. Mają czas dla rodziny, i jeszcze prawie codziennie biorą konie w teren. To miasto, Starlight Shores, jest bardzo ładne i podoba mi się ten mieszany klimat, trochę nowoczesnego miasta, ale dużo terenów zielonych dla koni. Ja tam nie żałuję zakupu. Za to wygląda na to, że być może nie kupię dwóch następnych akcesoriów. Jest to dla mnie rzecz dziwna, bo dotąd kupowałam wszystko jak leci, ale żałowałam tylko przy WP. Teraz To coś z Katy Perry na 300% nie kupię, a to coś z DIESLA to jeszcze nie wiem. Zanosi się ciekawie, ale jak będzie tyle kosztowało, co głoszą plotki, to ja podziękuję.