View Single Post
stare 23.05.2012, 20:47   #587
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Dokładnie, sprawa tyczy się tylko tych zdzierców z T$R.
Malin, wypakowuję dodatki również do folderu utworzonego na pulpicie, wywalam niepotrzebne śmieci i wciskam do downloads. Myślałam może, że nie mam meshy, ale to nie to. Tak jak napisałam powyżej - nie pokazuje mi się konkretny zestaw mebli, dzisiaj jak odpaliłam grę, nadal nie znalazłam ich w folderze z kolekcją, plik kolekcji jest a w środku pustka

No i pojawił się jeszcze jeden problem... Mianowicie nie mogę pograć dłużej, bo gra ciągle łapie błęda ze słynnym komunikatem o aplikacji, nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam, zaczęło się kilka dni temu, jak postawiłam nowy dom, meblowałam go dosyć długo i postanowiłam ściągnąć sobie jeszcze kilka dodatków, żeby zgrywały się stylistycznie, od tego czasu coś mnie ciągle wypierdziela, jak szukam konkretnych mebli w kolekcjach, pięć minut nie minie nie raz i heja... dzisiaj mało co laptop już z nerwów na podłogę nie poleciał...
Teraz pytanie czy to wina mebli, czy czegoś innego, folder downloads skanowałam i wywaliło mi kilka duplikatów, ale to nie pomogło, ma ktoś jakiś pomysł?
Dodam, że póki co zanotowałam coś takiego w jednym domku.