Jak to możliwe, że ja wcześniej nie komentowałam? 0.o
No więc skomentuję wszystkie simki, żeby nadrobić zaległości

(wybacz za długi komentarz!

)
1. Amarel - nie podoba mi się nos (chyba, coś mi w niej nie pasuje, nie potrafię określić co), jest albo zbyt długi, albo zbyt szeroki - do wymiany
Co do prezentacji, to zdjęcia w bardzo słabej jakości.
2. Jona - Simka by była prześliczna, gdyby nie te brwi... Męskie? Nie wiem, ale tak to wygląda. Totalnie nie pasują. Świetne włosy, ubranie jest cudowne *.* Jakość idealna, od razu widać poprawę
3. Sander - Usta wydają się być zbyt grube. Spodnie okropne :c Piegi nie pasują.
Oczy ma śliczne, fryzurę również

Jak na pierwszego osobnika płci brzydkiej, wyszło dobrze
4. Selma - komentowałam ją już O.o (strona 3

)
5. Olivia (moja imienniczka! xD) - Pierwsze zdjęcie jest fantastyczne *.*
Ruda jest śliczna, nic bym nie zmieniała, ideał! Mogę poprosić ją do pobrania?
6. Agnes i Linda - obydwie śliczne, ogólnie powiedziałabym, że ubrania do wymiany, ale akurat im pasują

Agnes jednak podoba mi się bardziej, gdyż w Lindzie cos mi nie pasuje, jednak do końca nie wiem co
7. Ingela i Gand - zakochańce, jak słodko *.* Simka jest idealna, zakochałam się chyba 0.o W Gandzie usunęłabym piegi +
Cytat:
Sim nie jest zły, ale widziałabym go w krótkich - sterczących w artystycznym nieładzie - włosach, wydaje mi się, że bardziej by pasowały :3
|
też tak sądzę
8. Elin - Jeju, jaka cudna prezentacja

Co do Simki - skin śliczny, piegi widać

10/10
9. Mikaela - PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ dasz ją do pobrania ?

BŁAGAM !
IDEAŁ, WSPANIAŁACUDOWNAFASCYNUJĄCA ♥.♥ 1000000000000/10!
Prezentacja jest fantastyczna, Simka jeszcze lepsza
Cytat:
Kurcze, nie mogę na nią dłużej patrzeć, bo zaraz będe mieć kompleksy!!!!!
|
Ja juz mam kompleksy
10. Lilo - anorektyczka

Ma smutne oczy, dobrze, że nie dałaś jej makijażu. 8/10
11. Ester - oczy zbyt oddalone od siebie, fryzura mi się nie podoba (wolę długie włosy

), ale akurat jej pasuje

Pieprzyki do usunięcia

Sukienka bardzo ładna. 6/10
Ogólnie widać postępy, idzie Ci coraz lepiej! (nie wliczając Ester, jakoś nie przypadła mi do gustu, wybacz!

) Jeśli chodzi o zdjęcia, to są wspaniałe
Czekam na kolejną Simkę.

No i błagam, mogłabyć dać Olivię i Mikaelę [jak to sie odmienia? haha xD] do pobrania?

Proszę