Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 27.05.2012, 08:21   #72
Fallen

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Jak to możliwe, że ja wcześniej nie komentowałam? 0.o
No więc skomentuję wszystkie simki, żeby nadrobić zaległości (wybacz za długi komentarz! )

1. Amarel - nie podoba mi się nos (chyba, coś mi w niej nie pasuje, nie potrafię określić co), jest albo zbyt długi, albo zbyt szeroki - do wymiany
Co do prezentacji, to zdjęcia w bardzo słabej jakości.

2. Jona - Simka by była prześliczna, gdyby nie te brwi... Męskie? Nie wiem, ale tak to wygląda. Totalnie nie pasują. Świetne włosy, ubranie jest cudowne *.* Jakość idealna, od razu widać poprawę

3. Sander - Usta wydają się być zbyt grube. Spodnie okropne :c Piegi nie pasują.
Oczy ma śliczne, fryzurę również Jak na pierwszego osobnika płci brzydkiej, wyszło dobrze

4. Selma - komentowałam ją już O.o (strona 3 )

5. Olivia (moja imienniczka! xD) - Pierwsze zdjęcie jest fantastyczne *.*
Ruda jest śliczna, nic bym nie zmieniała, ideał! Mogę poprosić ją do pobrania?

6. Agnes i Linda - obydwie śliczne, ogólnie powiedziałabym, że ubrania do wymiany, ale akurat im pasują Agnes jednak podoba mi się bardziej, gdyż w Lindzie cos mi nie pasuje, jednak do końca nie wiem co

7. Ingela i Gand - zakochańce, jak słodko *.* Simka jest idealna, zakochałam się chyba 0.o W Gandzie usunęłabym piegi +
Cytat:
Sim nie jest zły, ale widziałabym go w krótkich - sterczących w artystycznym nieładzie - włosach, wydaje mi się, że bardziej by pasowały :3
też tak sądzę

8. Elin - Jeju, jaka cudna prezentacja Co do Simki - skin śliczny, piegi widać 10/10

9. Mikaela - PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ dasz ją do pobrania ? BŁAGAM !
IDEAŁ, WSPANIAŁACUDOWNAFASCYNUJĄCA ♥.♥ 1000000000000/10!
Prezentacja jest fantastyczna, Simka jeszcze lepsza
Cytat:
Kurcze, nie mogę na nią dłużej patrzeć, bo zaraz będe mieć kompleksy!!!!!
Ja juz mam kompleksy

10. Lilo - anorektyczka Ma smutne oczy, dobrze, że nie dałaś jej makijażu. 8/10

11. Ester - oczy zbyt oddalone od siebie, fryzura mi się nie podoba (wolę długie włosy ), ale akurat jej pasuje Pieprzyki do usunięcia Sukienka bardzo ładna. 6/10

Ogólnie widać postępy, idzie Ci coraz lepiej! (nie wliczając Ester, jakoś nie przypadła mi do gustu, wybacz! ) Jeśli chodzi o zdjęcia, to są wspaniałe

Czekam na kolejną Simkę. No i błagam, mogłabyć dać Olivię i Mikaelę [jak to sie odmienia? haha xD] do pobrania? Proszę