Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 27.05.2012, 09:27   #74
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: By... me ;)

Patrząc na Twoje wcześniejsze simki muszę powiedzieć, że wychodzą Ci coraz lepiej Nawet prezentacje są za każdym razem ciekawsze i bardziej przemyślane.
Elin i Mikaela to według mnie najlepsze simki. No i Ester.

Co u niej najbardziej przykuło moją uwagę to to, że stylem jest bardzo podobna do moich simek - te krótkie włoski po prostu uwielbiam, strasznie pasują moim simkom, a sukienkę też mam i tylko czekam na odpowiednią simkę, która mogłaby nią włożyć
Poza E. tym ma bardzo ładną, niebanalną twarz (nosek i brwi zrobiły swoje ^^), a delikatny makijaż i lekki uśmieszek dodają jej niewinności i, przynajmniej we mnie, wzbudzają sympatię A zdjęcie nr 4 chyba najbardziej podkreśla jej urodę
Jeśli już czegoś miałabym się przyczepić, to może rozstawu/wielkości oczu - tutaj można by bardziej pokombinować, by tym samym efekt był lepszy.
No i grubsza górna warga+szminka, która "uwypukla" te proporcje to też niezbyt trafiony wybór.
9,5/10

@down: o, miło mi :>
W czerwcu wychodzi gazetka, będę miała okazję znowu coś fajnego polecić z tego stylu
Uśmieszki? Tak, niektóre pozy mają też gotową mimikę twarzy Na szczęście da się to zneutralizować za pomocą... innych paczek z pozami xD

Ostatnio edytowane przez Liv : 29.05.2012 - 20:03
Liv jest offline