Cytat:
Napisał Liv
zdjęcie nr 4 chyba najbardziej podkreśla jej urodę
|
To prawda, ma na nim zupełnie neutralną minę, bez uśmieszków czy innych dziwnych skrzywień

(swoją drogą, nie mam pojęcia, skąd się biorą te uśmieszki, czyżby już drugi posebox miał takie "wbudowane"? Simka z mojego avataru przez całą sesję się tak uśmiechała, lol ; ) Nie mówię, że to źle, ale przy jednej, dwóch pozach, a nie kilkunastu :>).
Cytat:
sukienkę też mam i tylko czekam na odpowiednią simkę, która mogłaby nią włożyć
|
Bardzo mi się ona spodobała, w ogóle wszystkie ubrania w tym stylu eaxisowym podbiły moje serce. Usunęłabym wszystkie ciuchy, które mam z azjatyckich stron, na korzyść właśnie takich, ale muszę ich jeszcze trochę uzbierać, póki co, dość uboga jest ta moja garderoba (bo też nie wszystko mi się podoba, np. nie znoszę glanów i tych wysokich do kolan damskich butów, które są niemal w połowie ubrań na blogach)

Btw. czy Ty wiesz, że to dzięki Tobie zakochałam się w tym stylu? Wstawiłaś na forum bodajże "Przedwiośnie" i jak go ujrzałam, to zaczęłam się bardziej przyglądać takim dodatkom, ubraniom, Simom. No jednym słowem, obłęd
Cytat:
Jeśli już czegoś miałabym się przyczepić, to może rozstawu/wielkości oczu - tutaj można by bardziej pokombinować, by tym samym efekt był lepszy.
|
Następnym razem na pewno będę kombinować z oczami tak, by wyglądały korzystniej i jednocześnie nie niszcząc nosa, na którego punkcie dostałam jakiejś obsesji

(swoją drogą, coś czuję, że zaczną tu po mnie jechać za te wielkie nosy xD).
Cytat:
No i grubsza górna warga+szminka, która "uwypukla" te proporcje to też niezbyt trafiony wybór.
|
Kolejna obsesja.

Tu też mnie czeka trochę praktykowania i zabawy w Warsztacie, bo wciąż wydaje mi się, że dość kiepsko mi to uwypuklenie za pomocą samej szminki wychodzi, dlatego coraz bardziej powiększam górną wargę. Nie wiem, może to też wina mojej grafiki, w każdym razie nie wygląda to tak, jakbym chciała i nie do końca jestem zadowolona.
Bardzo dziękuję za komentarz, Liv
Może ktoś jeszcze się skusi? :>
Bossssssh, no i znów pojechałam z tekstem -.-'