Dobrze, dzięki za info
e: Uwaga, Panie i Panowie! Przed Wami kolejna część historii zdradzonej Camilli, która znalazła swoją drugą połówkę!
Historia Camilli 2 - Nowa Miłość - czy także Nowe Życie?
Po strasznych przeżyciach z byłym mężem Camilla postanowiła trochę odreagować na mieście. Założyła swoją najlepszą suknię i wyszła do restauracji. Właśnie tam spotkała Bronsona - kogoś, w kim zakochała się od pierwszego wejrzenia. Czułem, że Ci Simowie są dla siebie stworzeni. Mieli mnóstwo wspólnych cech. Szybciutko się zaprzyjaźnili, a następnie zamieszkali ze sobą.

Po samym Bronsonie widać było, że kocha Camille - która oczywiście odwzajemniała jego uczucie. Pewnego słonecznego dnia chłopak rzucił swoją byłą dziewczyną dla Camilli.

Oświadczyny nie zaskoczyły dziewczyny, jednak nie spodziewała się ich tak wcześnie.

Zarówno Bronson, jak i Camilla postanowili wziąć ślub prywatny. Oboje byli znanymi osobami - nie chcieli tłumu ludzi oraz paparazzi na swoim przyjęciu weselnym. Młodym z dala towarzyszył jedynie syn Camilli, Tommy.

Piękny krajobraz Bridgeport w tle naprawdę zachwycał młodą parę.

Młodzi bardzo się kochali, nie widzieli świata poza sobą. Ze względu na brak funduszy (a raczej ze względu na oszczędzanie na kupno nowego domu) Camilla i Bronson noc poślubną spędzili w łóżku, a nie we Francji, Chinach czy Egipcie.

"Kotuś! Ja... Jestem w ciąży!" - oświadczyła pewnego wieczoru Camilla. Bronson był potwornie szczęśliwy, marzył o dziecku. Wtedy też wyznał Camilli, że jego matką jest sama Renee Littler - wielka gwiazda. Jego żona była oczywiście mile zaskoczona.

Po kilku dniach spędzonych razem oboje (a raczej w trójkę, bo z synem Camilli z poprzedniego małżeństwa) wybrali się do nowej rodziny w mieście - państwa McCartney. Bronson szybko zaprzyjaźnił się z panem McCartney.

Mieli oni także malutką córeczkę.

A Tommy rósł i rósł...

Wreszcie stał się prawdziwym nastolatkiem i osiągnął wiek, którego się nie zapomina do końca życia.

Jakiś czas później rodzinie Littler (Camilla przyjęła nazwisko męża, gdy dowiedziała się, kto jest jego matką) uzbierała fundusze na nowy dom, gdzie też się przeprowadziła.

Na poniższym zdjęciu Camilla coś pichci.
Myślę, że na razie tyle wystarczy. Jednak zastanawiam się nad zmianą rodziny... z pewnego powodu
Klusek