Ja też Ci nie podam konkretnych linków, bo nie znam Twoich gustów, ale namiary na strony, gdzie możesz znaleźć coś fajnego. Poza tym, nie wiem, w jakim stylu grasz, jeśli w maxis-match, to moje linki raczej Ci się nie przydadzą, no ale jeśli nie, to poprzeglądaj, powinnaś coś wybrać dla siebie:
-
TSR - tu link akurat do strojów kąpielowych dla dorosłych Simek, ale znajdziesz tam odpowiednie kategorie dla bielizny i piżamy (i dla innych grup wiekowych ofc też). Wbrew pozorom, gwarantuję, że można tam znaleźć naprawdę ładne rzeczy, wystarczy poprzeglądać kilka stron (trzeba być zalogowanym);
-
Justsims2 - sporo fajnych, ładnie wykonanych ciuchów wzorowanych na autentycznych ubraniach gwiazd, posprawdzaj różne kategorie, naprawdę warto (kostiumy pod Swimwear, ale to już wiesz);
-
Sims2cri - są tam ikonki takie, jak w grze, połapiesz się, gdzie, czego szukać (link jest do dorosłych, powyżej jest podział na grupy wiekowe);
-
Glamorouslounge - lingerie & swimwear (nie pamiętam teraz, czy nie trzeba osobno mesha ściągać, zajrzyj tam do zakładki z meshami w razie czego);
-
Ros-sims - tu też się możesz rozejrzeć;
No i chyba tyle. Powinno starczyć