View Single Post
stare 14.06.2012, 15:26   #13
Vipera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Cold i sąsiedzi

Ruda, Michael jest cudny ja się już zakochałam!

Malin, w bonusie Vinc jest tylko aktorem W rzeczywistosci jest troskliwy, chociaż lubi poszaleć. No i też sie za jakis czas zestarzeje!

Ktoś jeszcze??

Miłość Vipery i Leizara kwitła. Codziennie rano jedli razem śniadanie, wieczorem baraszkowali w salinie, z dala od dziecięcych oczu.

Ale w ciągu dnia mały domagał się atencji, więc któryś z rodziców pędził na wezwanie, żeby Michael nie postawił na nogi całego osiedla.

Nie wiedzieć czemu, kiedy zaczął chodzić do szkoły, bardzo nie lubił spać w swoim łóżku, tylko zawsze kimał na kanapie. Dziwny chłopak

Parę lat później, w rodzinie Cold'ow, mała niegdyś Nina dorosła i całe dnie spędzała poza domem na zabawie z koleżankami. Wyrosła na piękną, młodą kobietę i coraz więcej chłopców próbowało zwrócić na siebie jej uwagę. Ona jednak uważała, że nie ma czasu na amory, bo musi ciężko pracować na przyszłą karierę. Skończyła liceum z czerwonym paskiem, a jak tylko dostała się na studia, wyfrunęła z domu, co oczywiście wykorzystali rodzice.

Vincentowi zachciało się nauczyć gotować, więc korzystając z tego, że Serena spała, stanął przy kuchence. Postawił garnek i poszedł grać na fortepianie – za długo. Kuchenka zapaliła się i smród zawładnął całym mieszkaniem. Zaniepokojona żona zbiegła do kuchni i prawie zemdlała, widząc ogromny płomień dymu. Na szczęście w porę przyjechali strażacy i nikomu nie stało się nic złego.
http://img542.imageshack.us/img542/9...6112159221.jpg (link celowy)
Chciała zrobić mężowy awanturę, że o mało nie puścił ich z dymem, jednak gdy po całej akcji weszła do łazienki, jakoś zapomniała o czym miała w ogóle mówić. No i rozeszło się po kościach!

Ale od tamtej pory, Vincent nie miał wstępu do kuchni... wyjątkiem było zjedzenie obiadu.

Tymczasem Nina świetnie radziła sobie na studiach. Wybrała kierunek; aktorstwo i uczyła się pilnie, aby w przyszłości stać się bogatą i pożądaną przez media simką.

Nie wiedziała jednak, że rodzice zrobili jej psikusa i zapisali do tego samego akademika, co Michael – w sensie, syn Leizara również poszedł na studia. Kochane mamuśki miały pomysł, ale spiknąć swoje dzieci.

Na szczęście, czy nieszczęście, młodzi zapałali do siebie uczuciem i już po niedługim czasie, w akademiku rozpętała się burza.

Błażej, kolega z akademika, zauroczył się w młodej pannie Cold i próbował swoich sił w podbojach.

Gdy Michael się o tym dowiedział, dostał białej gorączki i czym prędzej pobiegł odszukać podrywacza, aby sprać go na kwaśne jabłko. Był dość... zazdrosny, ale w końcu co się dziwić, skoro dorwał najlepszy 'towar w pokoju' xD

Początkowo dał Błażejowi tylko do zrozumienia, żeby trzymał łapy z dala od jego dziewczyny, ale ten nie dawał za wygraną, co skończyło się pierwszą bójką w stołówce.

Od tamtej pory Błażej miał mocno przerąbane, a Nina nie zwracając na nic uwagi, skupiała się na swojej karierze aktorskiej. Nawet się nie spodziewała, jaką niespodziankę szykują dla niej w domu rodzice!

W czasie gdy dzieciaki buszowały na studiach, Serena wydała na świat kolejną córkę - Amelie.

(której już mam więcej fot! xD)

W związku z tym, że gdy tak sobie gram, nie robię jakoś dużo fot, a byłam ciekawa jak Michael i Nina będą wyglądac gdy dorosną, musiałam zrobić przeskok na studia.
Obiecuję jednak, że dalej będzie ciekawie, bo wymyśliłam pare niezłch historii

Ostatnio edytowane przez Vipera : 17.06.2012 - 11:33
Vipera jest offline   Odpowiedź z Cytatem