View Single Post
stare 15.06.2012, 09:49   #26
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał Lubie Zobacz post
Cytat:
"Najważniejsze jest to,ze będziecie mogli decydować ile i jakie istoty maja mieszkać w Waszej okolicy."
I to mi się podoba . KONIEC Z WAMPIRAMI .
Ale mogli by tam jeszcze do tego dodać celebrytów (?).
Jeśli to prawda, że będziemy mogli decydować jakie stwory mogą się kręcić po mieście, a jakie nie, to ta informacja nieco zmieni moje podejście do tego dodatku. Zapewne da się coś z niego wykrzesać nawet, jeśli nie będzie się grało nadnaturalnymi postaciami. Dojdzie przecież sporo ciekawych obiektów. I kto wie, może zapragnę pograć od czasu do czasu simowymi potworkami w potworkowym mieście Bo przecież będzie można stworzyć miasto na wzór Dziwnowa, gdzie odmieńcy będą mogli rozmnażać się do oporu nie infekując przy tym innych miast, w których naturalne simy będą mogły czuć się bezpiecznie

Wydaje mi się, że ten dodatek może dostarczyć graczom znaczenie więcej rozrywki niż "Zostań gwiazdą", gdzie główną atrakcją były trzy kariery. Kariery niby różne, a jednak podobne, bo gapienie się jak sim się uczy lub daje występ w każdej wygląda tak samo