Jakiś czas temu wspominałam tutaj, że po reinstalce przestały działać u mnie potrawy z internetu (z MTS). Sim przygotowuje posiłek tak, jak zwykle, ale przy próbie zdjęcia go z palnika czy wyciągnięciu z pieca - postać resetuje się (garnek znika, a potrawa z pieca pozostaje na otwartej klapie kuchenki, muszę ją usuwać move_objectsem, bo Sim nie może jej też sprzątnąć/pozmywać). Wcześniej wszystko działało poprawnie i to przez naprawdę długi czas. Czy ktoś wie, jak to naprawić? Nie tworzyłam wtedy osobnych folderów w Downloads, więc nie mam pojęcia, gdzie teraz szukać tych plików z potrawami ;/ Pościągałam dziś te rzeczy jeszcze raz, żeby skopiować nazwy i w ten sposób wyszukać i usunąć pliki, ale mam kolejny problem - boję się usunąć te potrawy, bo Simy często je gotowały i mają je we wspomnieniach, więc tego się chyba nie powinno usuwać?

A chciałam się ich pozbyć, bo Simy bardzo często je gotują, jak nie mają co robić (podobnie niańka), a nie chcę, żeby mi wciąż marnowały zapasy z lodówki. ;/
Ma ktoś jakiś pomysł, jak sobie z tym nieszczęsnym jedzeniem poradzić?