Temat: Alice Waters
View Single Post
stare 18.06.2012, 14:56   #68
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Alice Waters

Cytat:
Już odpowiadam na pytanie(no chyba, że było retoryczne, to wtedy mhmhmhmh)
Z założenia było retoryczne, ale dzięki za szersze objaśnienie
Cytat:
Mam nadzieję, że wybaczycie mi wszyscy to "drobne" niedopatrzenie?
Wybaczymy
Cytat:
Bo masz wrażenie, że tak naprawdę chwalisz siebie?
Nie, bo ja przy tobie naprawdę wypadam gorzej ;] Poza tym staram się zachować resztki skromności
Aż sobie wczoraj wzięłam i przeczytałam to, co już mam i stwierdziłam, że nie jest takie złe, ale, hm, i tak to już nie jest to samo co kiedyś.
Cytat:
Myślę, że już pozostanę przy rozmyciu aż do końca Alice Waters, ale zrezygnuję z niego w następnym fotostory.

No nic, będę musiała przeczytać kolejne FS xD
Cytat:
Nie wiem, czemu się tak tym przejmujesz. W świecie różne zdarzenia się powtarzają, nic nie jest całkiem unikalne, więc takie zamartwianie się podobieństwami nie ma sensu.
Nic by się nie stało, gdyby było to tylko jedno podobieństwo, ale ich jest już kilka! A boję się, co będzie dalej.
Cytat:
pamiętam lata 2005-2006 i mam wrażenie, że forum było jakieś żywsze.
Kiedy ja zaczynałam (2008/2009) też miałam takie wrażenie. Piszesz "tymczasowy problem" ale prawda jest taka, że dopóki "trójka" będzie dalej tak słaba, a zarazem tak popularna (chociaż ludzie też już się nią przejadli mam wrażenie), to fora typu nasze nie będa zyskiwać na popularności. Tym bardziej, że jednak nie jesteśmy najatrakcyjniejszym miejscem w sieci, powiedziałabym wręcz, że to forum tworzy taką bardzo zamkniętą społeczność - każdy się zna, a nowemu nie jest łatwo się wkręcić w towarzystwo. No i nowi, jeśli już są, nie bardzo się udzielają w działach niepoświęconych stricto tematyce "trójkowej".
Oj tak, starzejemy się... I trudno powiedzieć, że userzy to dzieciaki - sporo tu jest ludzi powyżej 15 czy 16 roku życia... A jak wiadomo, ci pomału nie mają czasu na simsy - bo szkoła, bo znajomi, bo cośtam.

Nie dziękuj, zasłużyłeś
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem