View Single Post
stare 20.06.2012, 13:49   #1284
Savigge
Guest

Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Każdy zakłada, że jeśli zaczynasz jakąś dyskusję, to sam wyjdziesz z jakimś pomysłem, a nie będziesz czekać na innych twierdząc, że "oni mają lepsze". A co, jeśli nie mają?
Tzn. mam pomysły, ale podejrzewam, że nic z tego nie wyjdzie ;x
Jakby powstało (pewnie nie) to nowe forum przypominałoby schematem działów to, do updates przydzielono by osoby które by się tym zajmowały. Wg. mnie można byłoby stworzyć Archiwum gdzie byłyby przenoszone nieaktualne tematy, choć dałoby się je czytać. Nowy styl by się przydał, choć niebieski jest niczego sobie. Można by było zachęcić nowych użytkowników do tworzenia dodatków poprzez poradniki jak co zrobić. Pomocne byłoby ogólne FAQ z problemami z grą. Po prostu zebrano by najczęstsze problemy z grą i umieszczano by pomocne odpowiedzi.
Można byłoby rozwinąć konkursy które np. raz na jakiś czas (np. raz na 4-5 miesięcy) byłyby organizowane i odbiegałyby tematem od The Sims, np. graficzne.
Jeśliby do forum zostałby dołączony portal/strona z newsami wybrano by kilka redaktorów (wg. mnie do 3) którzy by systematycznie dodawali newsy i nie mieliby słomianego zapału.

Jeśli mógłbym coś dodać. Myślę, iż lepiej by było żeby ktoś oprócz Irreplaceable, Liv i Kluska (chyba tak się odmienia ) się wypowiedział. Przynajmniej dowiedzielibyśmy się co kto sądzi i łatwiej by było wywnioskować.

Ostatnio edytowane przez Savigge : 20.06.2012 - 13:54