View Single Post
stare 23.06.2012, 10:32   #98
Angie60

Reputacja: 10
ThumbsDown

Cytat:
Napisał Anulaa89 Zobacz post
Dla mnie to kolejna porażka... Nie znoszę takiej fantastyki. Nie dość, że wampiry dodali w PZ to jeszcze jakieś wróżki teraz, wilkołaki i zombie... QR*A to nie Harry Potter Tylko SIMSY do cięzkiej cholery (taka choroba xD). Jeżeli nie będzie w tym nic co mnie zainteresuje to będzie kolejna rzecz której nie zakupię. Czekam z niecierpliwością na te Akcesoria z Dieslem no i na Pory roku. Żal i obora i tyle... Jak nie jaś i małgosia w chatce baby jagi w ohydnych niespodziankach to teraz harry potter w simsach Blee.... co za dużo to niezdrowo. Jak chcę pograć w czary mary to odpalam pottera albo coś innego magicznego a nie simsy :///. Bardzo mi przykro że EA ma nas centralnie w PUPIE....
Masz rację wampiry były, zombie i reszta to nie wypał. Wilkołaki SUPER WRESZCIE W 3 KOCHAM WILKOŁAKI W SIMACH. Ale po co wydawać około 100 zł tylko dla wilkołaków ? EA się nie postarało. Czekam na Cztery Port Roku.

Cytat:
Napisał figa Zobacz post
Zdjęcie jest z TS2, wazon jest w Dwójce i też w Trójce.

--------------

Przeciw wilkołaki i wampiry, które mi się nie podobają, wolałabym inną postać tych stworzeń, drażnią mnie, nie chcę na nie patrzeć ani nimi grać
Moim zdaniem mogli by zrobić syreny może trochę dziecinne ale ,żeby raz w simsach była 100% syrena.

Mój Blog

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 10:56
Angie60 jest offline   Odpowiedź z Cytatem