Cytat:
Napisał Anulaa89
Dla mnie to kolejna porażka... Nie znoszę takiej fantastyki. Nie dość, że wampiry dodali w PZ to jeszcze jakieś wróżki teraz, wilkołaki i zombie... QR*A to nie Harry Potter Tylko SIMSY do cięzkiej cholery (taka choroba xD). Jeżeli nie będzie w tym nic co mnie zainteresuje to będzie kolejna rzecz której nie zakupię. Czekam z niecierpliwością na te Akcesoria z Dieslem no i na Pory roku. Żal i obora i tyle... Jak nie jaś i małgosia w chatce baby jagi w ohydnych niespodziankach to teraz harry potter w simsach Blee.... co za dużo to niezdrowo. Jak chcę pograć w czary mary to odpalam pottera albo coś innego magicznego a nie simsy :///. Bardzo mi przykro że EA ma nas centralnie w PUPIE....
|
Masz rację wampiry były, zombie i reszta to nie wypał. Wilkołaki SUPER WRESZCIE W 3 KOCHAM WILKOŁAKI W SIMACH. Ale po co wydawać około 100 zł tylko dla wilkołaków ? EA się nie postarało. Czekam na Cztery Port Roku.
Cytat:
Napisał figa
Zdjęcie jest z TS2, wazon jest w Dwójce i też w Trójce.
--------------
Przeciw wilkołaki i wampiry, które mi się nie podobają, wolałabym inną postać tych stworzeń, drażnią mnie, nie chcę na nie patrzeć ani nimi grać 
|
Moim zdaniem mogli by zrobić syreny może trochę dziecinne ale ,żeby raz w simsach była 100% syrena.