View Single Post
stare 23.06.2012, 10:42   #3
Angie60

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Olson Zobacz post
A liczyłam, że na forum będzie nowy dział dot. Pór Roku...

Dodatek to totalny fake. Nie wiem kto go wymyślił, i po jakiego gwinta. EA znowu chce nabić ludzi w butelkę - oni po prostu myślą, że znudzeni oczekiwaniami np. na PR kupimy sobie jakieś bzdetne "Nie z tego świata". Może po prostu powinni stworzyć zupełnie nową grę?
Na simowie.info czytałam,że 16 listopada wyjdą pory roku. Nie wiem czy to plotka chyba nie no ale trzeba czekać ja i tak nie kupię NZTŚ.

Tu To przeczytałam:
http://www.simowie.info/News:Seasons...odniu_22.06.12

Czekajmy na PR

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Otóż to. Pory roku powinny pojawić się w grze zaraz na początku. Ja nie wiem o co im chodzi, co chcą zyskać tym odwlekaniem. Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować.
Właśnie Własny Biznes, Na Studiach, Wakacje. Tego 3 trzeba.

Ja bym chciałam tylko wilkołaki,syreny(których nie ma niestety!),czarownice i tyle. Mogli by zrobić takie akcesorio-dotatki,że w każdym pakiecie jest dany stwór. W podsawówce dodatku było by miasto przedmioty itp(kosztowały by wtedy ok. 60zł). A każdy miałby takie stwory jakie chciał mieć. Na przykład: ktoś nie lubi Zombie to może kupić akcesoria z innymi stworami np: wróżką. Akcesoria kosztowałyby ok. 30zł. Było by fajnie. Ale moim zdaniem dodatek to niewypał. W simsach gram na podstawie ,,Jaka Chiałabym Być" a nie ,,Kim Nie Chcę Być" . Lubię te wszystkie eksluzywne możliwości których w życiu bym nie zaznała. Nigdy nie będę potworem ale np: wyjazd do egiptu w simsach to kwiesta niedużej sumy. Najlepiej wyszłedł dodatek Pokolenia taki bardzo rodzinny jak już pisałam mogę zrobić taką rodzinę jaką chce , bo przecież gramy tak jak chcemy. A jak ktoś nie chce otoczenia pełnego potworów ? Moim zdaniem TOTALNY NIEWYPAŁ a to,że będzie premiera we Wrześniu to JESCZE GORZEJ. Czekam na pory roku. Oj trochę się rospisałam.

Mój Blog

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 11:42
Angie60 jest offline   Odpowiedź z Cytatem