View Single Post
stare 25.06.2012, 14:15   #4
Orzechowo

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Trolololololo.

Zewnątrz: Po pierwsze przerażają mnie białe elementy dachu. Już wystarczy, że dom jest biały (wiem, jestem uczulona na biel). Szkoda, że do tego zakątka z tyłu nie ma drzwi, mnie by się nie chciało chodzić dookoła.
Foto z dumną właścicielka posiadłości: Okej, jest obróbka, ale ja na początku bym radziła popatrzeć na dalszy plan, bo WIDAĆ NIEBO :C
Kuchnia, jadalnia: Fajny układ. A poza tym to nie podoba mi się obrus. I nowoczesne dodatki. Bo z zewnątrz niby taki stary dom, romantyczny, artystyczny, w środku drewno, a tu takie coś. A firanki typowo wiejskie. Nie znoszę takiego pomieszania, sry
Salon: Kanapa pewnie maxis, lubię ją! Poza tym nie podobają mi się nowoczesne półki.
Łazienka: Fajna, tylko umywalki nie widzę ;_; Ani lustra nawet. Zrezygnowałeś z tego na rzecz włącznika światła, bardzo spoko.
Sypialnia: Y, biurko zachodzi na łóżko. Ale domyślam się, ze miało być specjalnie, bla bla, mnie to by niewygodnie było. I gdzie ona trzyma nogi, jak pod biurkiem leży jakieś pudło? To biurko jakieś nieżyciowe. Ale mogłabym mieć taki pokój, bo malutki C :
A tak w ogóle to w całym domu nie dostrzegłam ani jednego lustra :c
Orzechowo jest offline