View Single Post
stare 26.06.2012, 17:38   #4
Electric Shabet

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Perypetie simów Voícé.

Niestety, jednak Casey skasowała się bezpowrotnie. Szkoda mi jej, bo fajna była, taka słodka, ale cieszę się, że przynajmniej w tak wczesnym momencie. Jeszcze nikt nie zdążył się z nią zżyć, polubić jej, czy cokolwiek. Nowa simka została już stworzona i wprowadzona do domku w Twinbrook.

Panna zwie się Shana Barbaour, czy coś. Takie imię i nazwisko simsy mi wygenerowały, a że mi się spodobało, to tak zostało.
Btw. robiąc strój codzienny wzorowałem się na Minzy z grupy 2NE1 z teledysku 'I Don't Care'. (fotka dla zainteresowanych: http://feedyaluvkorean.files.wordpre...630_2ne1_4.jpg )

Jednak myślę, że mogłem te spodnie zrobić lepiej, ale wtedy widziałem inną fotkę i zwróciłem uwagę tylko na czerwone paski i myślałem, że to jakiś motyw amerykańskiej flagi (której, swoją drogą, też mi się nie udało tak świetnie odwzorować )

No cóż, postaram się jeszcze jutro wrzucić jej losy. Będę nią grał na prawdę dłuuuugo, bo bardzo się nad nią napracowałem. Nie znam jeszcze jej historii, ale pewnie niedługo poznam. Idę grać.
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem