View Single Post
stare 27.06.2012, 23:01   #10
Electric Shabet

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Perypetie simów Voícé.

Pisarz ze mnie marny, ale coś tam wydusiłem. ;d

Shana Barbour - O Włos Od Śmierci. Część 1.

,,Brutalne morderstwa w Twinbrook.''

Tak wyglądał nagłówek gazety ,,Twinbrook News'', którą Shana akurat czytała.
- I znowu morderstwa... ile razy ja już o tym usłyszałam? Nie rozumiem, czemu ludzie to robią. No cóż, ponoć mamy dobrą policję, szybko złapią sprawcę. - Dziewczyna często oglądała wiadomości, czy czytała gazety i prawie zawsze słyszała o tragediach. Wypadki, morderstwa, cokolwiek. Miała już tego dość.
- Nie mogę o tym myśleć. Czas poszukać znajomych i pracy. - Shana była tu nowa więc nie zdążyła załatwić tak podstawowych rzeczy. Dopiero co się wprowadziła.
Najpierw wybrała się do parku, jednak tam też nie zaznała spokoju. Gdy tylko chciała usiąść na ławce usłyszała jakieś krzyki.
- Och, proszę, chyba nie jestem aż tak źle ubrana?
Wkrótce jednak szatynka odkryła źródło tych krzyków. Shana zauważyła osobę poruszającą się między drzewami, a osoba zauważyła ją. W tym momencie dziewczyna poczuła nieziemski ból głowy i usłyszała słowa ,,Ty będziesz następna."

Postać zaczęła biec w jej stronę. Shana zaczęła uciekać, jednak wiedziała, że to są jej ostatnie chwile. Napastnik był szybszy od niej i po prostu prędzej czy później by ją dogonił.
Nagle dziewczyna usłyszała męski krzyk. Wtedy jej ból głowy zniknął razem z atakującym. Jakby rozpłynął się w powietrzu.

Edit:
Kurczę, tak patrzę, że trochę krótko. Musicie mi to wybaczyć, następnym razem postaram się zrobić więcej. A jeżeli dalej będą mi te relacje z życia moich simów tak krótko wychodziły, to po prostu będę dawał je dosyć często.

Ostatnio edytowane przez Electric Shabet : 28.06.2012 - 00:08
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem