udało mi się odbugować dom

Mam nadzieję, że na dłużej

~~~~~~~~
Mila zamiast wieczorami się uczyć woli się bawić
Dopiero przed szkołą w pośpiechu odrabia lekcje
Robyn w tym czasie wyjechała na wakacje. Mila planowała wielką domówkę ale w domu była Acaila która pewnie by wszystko wypaplała. Więc w domu nie było imprezy ale spory bałagan.
Jjakie było zdziwienie Mili kiedy przyszła z koleżanką aby posprzątac a w progu zobaczyła matkę
która zrobiła jej niemałą awanturę
Robyn wróciła wcześniej z wakacji z powodu urodzin Acaili,
GIF

Wraz z dorośnięciem Acaili ożyło jeszcze coś... ( szkoda, że nie widzieliście mojej miny gdy sobie gram, gram a tu nagle taka kukła mi wyskoczyła z pokoju

)
Robyn tego samego wieczoru poszła na imprezę, przecież musiała przypomnieć o sobie w świecie 'szołbiznesu'
Gdy nagle dostała sms'a od kogoś kto prosił o spotkanie w restauracji. Bijąc się z myślami Robyn poszła
Niestety czekała ponad 2 godziny a nikt się nie pojawił. Przełknęła kilka gorzkich łez, wzięła parę oddechów i wróciła do domu
Ta duża lalka zaczyna mnie wkurzać!
dosyć, że dom jest malutki to jeszcze mi blokuje drogę ciągle
Jako, żę Mila miała szlaban to nie mogła wychodzić. Tutaj idzie do szkoły (raczej ucieka), w ogóle jej Robyn nie chciała puścić, dziwny błąd gry.... :/
i teraz chodzi tak caaaaaaaaaały czas....
Kolejnego dnia Robyn została zaproszona przez znajomych do klubu. Zdenerwowana, że nikogo nie ma zdecydowała się sama pójść na drinka
dopiero gdy zjechała windą, jej przyjaciele zaczęli się gromadzić
Jak się okazało są to urodziny Robyn!
Wymyśliła życzenie...
i zdmuchnęła swieczki
zaczęło się:{
po czym tańczyła do białego rana...
zrobiła sobie dzień dla siebie, poszła do kosmetyczki, fryzjera, kupiła parę ciuchów
+ bonusy

miałem za dużo włączonych programów i jak przywróciłem grę to na chwilę pokazał mi się taki obraz
jaka piękna barmanka
to łóżko ma bardzo fajnego buga