Dom jest BOSKI. Ponadto podchodzi pod mój styl, a ma w sobie to coś, czego ja od samej siebie nie potrafię wyciągnąć, a co w tej pracy mnie powaliło na kolana.
Przede wszystkim świetna kolorystyka. Część jadalniana i aneks kuchenny (

) są tak śliczne, że najchętniej splagiatowałabym je w którymś ze swoich domków! No i obróbka zdjęć też zrobiła swoje - zdjęcia są mega wyraźne, kontrast jest odpowiednio podkręcony tam, gdzie trzeba, i tym samym wszystkie pomieszczenia są wzorowo oświetlone. Używasz jakichś modyfikacji świateł?
Ogród to dla mnie raj! Ja chcę takie u siebie! ;(
I jeszcze tak hasłowo - IKEA rządzi! :>
No dobra, a teraz po tych wszystkich moich ohach i ahach trochę wyłapanych błędów, tudzież równic w gustach.
Obie łazienki. Przede wszystkim kolorystyka - nie powinny być zbyt ciemne, bo to przytłacza. Zbyt małe też nie, bo wtedy jest problem z ustawianiem sprzętów.
Turkusowa łazienka pod tym względem jest największym minusem domu - ciemna kolorystyka, brak dekoracji, niefortunna firanka, kibel zamontowany w złym miejscu (

), wanna, z której nie da się skorzystać. Tym gorzej dla Ciebie, że na rzutach wygląda ona na dosyć sporą i nie trzeba było robić wrażenia, że jest bardzo mała.
Zielona łazienka natomiast na zdjęciach prezentuje się bardzo niekorzystnie. Kolorystyka - to raz, a kiepskie ujęcia - to dwa.
Fotel w salonie mogłeś już dać w tym samym stylu i wzorze, co kanapa
Wyjątkowo 10/10, bo pozytywne wrażenie przeważyło szalę. No i może też taka ocena dlatego, że dom w gruncie rzeczy pokazuje ten sam styl, w którym ja buduję, ale w jeszcze innym, ciekawszym poniekąd, wydaniu

Mam nadzieję, że zobaczę coś jeszcze Twojego z tej części gry. Tak o - żeby oko nacieszyć