View Single Post
stare 04.07.2012, 19:31   #5
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Swedish House - by Einarr

Chyba się zakochałam Dom jest fantastyczny. Co prawda z zewnątrz niezbyt mnie zachwyca, ale otoczenie domu i wnętrza są boskie. Wszystko jest takie proste, nieskomplikowane i spokojne. Ikeowskie meble sprawiają, że wszystko jest takie normalne i swojskie, a nie nie wiadomo jak wyrafinowane i ekskluzywne. Aż chce się mieszkać w takim domu W ogóle muszę Cię pochwalić za zdjęcia. Świetna jakość i kolorystyka. Mam wrażenie, jakbym patrzyła na prawdziwy dom, a nie na projekt w grze xd Nie jestem w stanie zrozumieć tylko tych rzutów. Po kiego są tak obrobione i małe? Nic na nich nie widać i nijak się nie mają do reszty prezentacji. To samo dwa pierwsze zdjęcia. Chyba wolę, jak wszystko jest jednego rozmiaru.
No, to skoro już krytykuję Nie bardzo podoba mi się połączenie pasiastej sofy z fotelem. Jedno do drugiego średnio pasuje, jedno powinno być wymienione. W kuchni wiszące szafki kolorystycznie średnio mi pasują, lepsze by były z jasnego drewna. Łazienki. Niby są ok, ale coś mi jednak nie gra. Nie wiem co. Chyba kolorystyka. Oprócz oczywiście kibelka postawionego przy wielkim oknie Chyba niechętnie bym z niego korzystała. W pokoju nastolatki (który jest boski) usunęłabym tylko jedno z luster. Aż dwa to lekka przesada.

To chyba wszystko. Ocenię dom na 9,99/10. Tą jedną setną odjęłam za sedes przy oknie :]
Aoi jest offline