View Single Post
stare 08.07.2012, 11:20   #173
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Przede wszystkim liczę na prawdziwe życie w mieście. Teraz jeśli nie wyjdę swoim Simem na miasto nie ma tam nikogo. Czasem na plaży czy w parku odbywa się sąsiedzki maraton grillowania. Jeśli przyjdzie mój Sim przyjdą też inni, jeśli nie to albo nie ma nikogo albo przychodzi garstka osób po kilku minutach. W parkach powinny przesiadywać pary i przede wszystkim dzieci. Małe, te trochę starsze, wszystkie. W nocy po mieście mogliby chodzić złodzieje bo to serio jest całkowicie realne. Budynki powinny być otwarte, tak jak w dwójce. Chcę prawdziwej restauracji, z kelnerami. Przydałyby się też interakcje z dwójki, wolny taniec, dużo możliwości choćby samego pocałunku.

Co do kilku dodatków od razu w podstawie. To nie wypali, oni muszą zarabiać a jeśli wszystko wrzucą w jedną, podstawową grę a później wydadzą dodatek który wzbogaciłby przykładowe zwierzęta ludzie mogliby go nie kupić. Bo po co im wydawać pieniądze na coś co w większości już jest w grze? Może komuś zależy na zwierzętach typu kury jednak sądzę, że w porównaniu z kupnem dodatku ,,Zwierzaki" do trójki zaledwie garstka ludzi kupiłaby dodatek ze zwierzętami wiejskimi. Moim zdaniem to by tylko ewentualnie zabierało dużo czasu i miejsca. Sądzę, że w tym tempie w jakim Simowie wykonują niektóre czynności zajmowanie się tymi zwierzętami trwałoby cały dzień.

Tak więc niech wydają dodatki do ewentualnej czwórki bo tego im nie zabronimy a tak jak już napisałam to by było nie opłacalne. Jednak niech zrobią to dobrze na tyle, że będziemy powracać do jednego dodatku ciągle i ciągle i ciągle.