View Single Post
stare 11.07.2012, 22:56   #37
Tom

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vampire Stories

@Searle przpraszam, że nie odpowiedziałem na Twój wcześniejszy komentarz Tekst czytam zwykle kilkakrotnie, ale nie jestem w stanie znaleźć wszystkich błędów. I mam pytanie dotyczące błędów, ponieważ nie wiem, jak robią inni piszący forostory. Do rzeczy: czy jeśli edytuje swoj post i poprawię wskazane przez Was błędy, ro w cytatach również się coś zmieni?
@Brutus fajnie, że jest ktoś kto czyta i komentuje moje fotostory od samego początku. Krótki opis dołączam tutaj

Dorobie kilka zdjęć i jutro wstawiam dość długi( dłuższy niż zwykle) odcinek kończący tę część serii. Pomysł na kontynuację mam, więc na pewno w najbliższym czasie, pojawi się również prolog nowej serii

Susan i jej córka Rose, dwa wampiry, uciekają przed chcącym posiąść ich niezwykłe moce Molterem. Powracają do miasta, w którym dawniej mieszkała Susan. Przez dość długi czas udaje im się ukryć. Poznają swoją bliską kuzynkę Katy, u której wampiryzm nie ujawnił się. Odkrywają różne tajemnice ich starego domu. Do miasta powraca ojciec Rose, aby ostrzec przed nadchodzącym niebezpieczeństwe.

W tym samym czasie, narzeczony Rose, którego musiała porzucić zostaje porwany i przemieniony w wampira. Nie byłoby to aż tak złe, gdyby nie fakt, że przemienił go Molter, dzięki czemu mógł wpłynąć na jego pamięć i usunąć wszystkie wspomnienia. Teraz jego jedynym zadaniem staje się odnalezienie Susan i Rose Voltaire. W końcu dociera do miasta położonego najbardziej na południu - Sunset, gdzie mieszkają Susan i Rose.
Tom jest offline   Odpowiedź z Cytatem