View Single Post
stare 15.07.2012, 22:24   #184
Stephenowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Nie rozumiem podenerwowania Lubie, ogólnie waszej sprzeczki, skoro oboje utwierdzacie nas i się w przekonaniu, że każdy ma prawo do własnej opinii. Ale to nie ważne.
Co do dodatku to wypowiem się tak : nie wiem, dlaczego u wielu osób z wampirami wystąpił taki bug, że pół miasta nimi było. U mnie wampirów jest na prawdę mało, pasuje mi to w 100%, nie narzekam. Druga sprawa, czyli to, o czym mówiła i Anie, i Irreplaceable : realizm gry. Wy mówicie, że nam narzucają, hm. U mnie wygląda to tak (przynajmniej w ts3) : wampirów mam mało. Simbota robić nie muszę. Mumie są TYLKO w grobowcach, na wczasy do Egiptu nie jeżdżę. Coś jeszcze? A przecież 'Nie z tego świata' daje nam możliwość wyłączenia stworów, które razem z nim dochodzą. Nie widzę problemu, jak ktoś nie chce takowych u siebie, to albo nie kupuje i nie narzeka, bo nie da się zadowolić każdego, albo kupuje, wyłącza i ma spokój.
A co do tego,że simsy są odskocznią od rzeczywistości : nawet z wróżkami, elfami i czymtam jeszcze, nadal nią są,chyba nawet lepszą. Ja, mając te 16 lat, uwielbiam czytać o mistycznych stworach itp, nie raz śnią mi się rzeczy takie jak magia. Nie mogę mieć tego na żywo, będę mieć w simsach - dla mnie to super. : )
Rozpisałam się, wybaczcie. : )