View Single Post
stare 16.07.2012, 07:50   #187
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Ja zgodzę się tutaj z obiema stronami. Rozumiem Cię, Anie, bo nie każdy lubi magię i stworki. Ja też uważam, że NZTŚ to przesada jeśli chodzi o udziwnienia, bo w TS1 i 2 była magia, ale nie była głównym tematem gry (poza Abrakadabra, ale według mnie to był dobry dodatek). Te zombie są trochę żałosne i za dużo tutaj potworków, ale z drugiej strony taka odskocznia od realnego życia może być niezłą przygodą. Zawsze mnie ciągnęło do różnych tajemnic i niewyjaśnionych zagadek, lubię ciemne klimaty, ale na co dzień wolę normalność i poukładane życie. Moja zabawa z wampirami i wilkołakami skończy się zapewne na jednej rodzinie. Dobrze, że można wyłączyć te potwory, bo by mi jeszcze pół miasta pozmieniały.
Ale spójrzmy też na plus tego dodatku - w każdym dochodzi coś fajnego, poza głównym tematem gry (np. w ZG bilard), więc może i tym razem twórcy uraczą nas czymś odjazdowym Mimo wszystko zamierzam kupić NZTŚ, gdyż kompletuję wszystkie dodatki. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, może nie będzie tak tragicznie?