View Single Post
stare 19.07.2012, 14:42   #8
Meona

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Pierwsze słyszę, że w ZG mogło się mieć dżina Może dlatego, że mało interesowałam się tym dodatkiem.

Co do tej szafy.. to uważam podobnie jak up, że to jakiś telefon i coś w stylu Narni. Oczywiście niekoniecznie jej, może teleport do jakiegoś innego świata. Coś takiego jak wehikuł czasu z Kariery

Kurczę coś nie chwalą się tymi wampirkami, a z racji tego, że PZ nie mam, to chciałabym nimi pograć. (wypróbowywałam je u koleżanki i mi się podobały, ale nie widziałam sensu kupowania dodatku tylko dla wampirów, bo z klubów i sławy korzystałabym tylko przez kilka dni..) Ktoś tu pisał, że jak ktoś nie ma PZ to dostanie je wraz z NZTŚ. Mam nadzieję, że to prawda. No i jak sobie sprawię dodatek to będę na pewno grać wróżkami. Ciekawie się zapowiadają i jeśli już to głównie tymi co psocą. Te dobre też przetestuje oczywiście, no ale.. Te figlarne jakoś wydają się ciekawsze Wampirami również jeśli mi dojdą. Czarownicami też nie pogardzę. Zombie i wilkołaków chyba nawet nie ruszę. Eliksiry fajna sprawa też. Pewno wróżki będą robić swoje i czarownice swoje.