View Single Post
stare 20.07.2012, 10:10   #6
Fallen

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Domek nadmorski.

Zacznijmy od ogrodu - zero realizmu, te rośliny wyglądają... okropnie. Sam fakt, że płot ma dziury, bo rodziny przenikają (tu najlepiej jakbyś oddaliła te rośliny, albo w ogóle usunęła, nie podobają mi się). Z zieleni zostawiłabym te obok dróżki do domku, resztę usunęła i albo postawiła coś lepszego, albo w mniejszej ilości i estetyczniej - dodatkowo jakieś drzewka, najlepiej palmy (ale wysokie!).
Taras z przodu jest w sam raz, usunęłabym tą wysoką roślinę z prawej strony, z lewej jest bardzo ładna Taras z tyłu nie podoba mi się, schody troszkę pogmatwane i dziwnie to wygląda jako całość. Najlepszym rozwiązaniem byłoby podwyższenie terenu gdzieniegdzie i będzie o wiele lepiej. Znowu ta roślinność obok basenu - nic mi w niej nie pasuje. Basen może być, nie jest zbyt duży ani zbyt mały, w sam raz (chociaż nie rozumiem, po co basen, skoro obok jest morze? ).
Przedpokój - no cóż, zwyczajny, ładna tapeta. Kuchnia mi się podoba, jest czysto, bardzo ładne niebieskie zasłonki, ale brakuje mi tu roślinności - jakiegoś ładnego kwiatka, albo obrazu. Troszkę ponuro, zmieniłabym kolor ścian na jakiś ciekawszy.
W sypialni podoba mi się ta różowa tapeta, jest śliczna. Ogólnie dość pusto, ale przytulnie. Garderoba również niczego sobie, przypadła mi do gustu.
Łazienki oceniać chyba nie muszę? Zmieniłabym wszystko, zaczynając od bryły - jest zbyt duża!
Salon - znowu podoba mi się ściana z wzorkami, śliczna jest Według mnie sztaluga w tamtym miejscu nie pasuje. Ładne fotele i stolik, ale położenie telewizora... Rozumiem, że oglądając film nie widzę dolnej części ekranu, bo zasłania mi stolik, albo jakieś przedmioty na nim. Powinnaś go położyć na jakąś półkę/stół pasujący do całej reszty i od razu byłoby lepiej... Tak jak ostatnio - puuuuusto!
Taras niczego sobie gdyby nie to, o czym pisałam na początku.
Fatalne rozmieszczenie pomieszczeń.... Dam 5/10 i czekam na kolejne prace