View Single Post
stare 20.07.2012, 10:59   #238
nikodem

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

A propos dziwnych simów... Podobał mi się sposób w jaki zdobywało się mumię - trzeba było szukać reliktów, podróżować, zbierać i łączyć - wiązało się to z rozwiązywaniem zagadek, słowem - trzeba było się natrudzić i postarać, by mumia dołączyła do twojego domu. Lubię od czasu do czasu pograć nietypowymi istotami. Natomiast Nie Z Tego Świata daje to wszystko od razu na talerzu, zbyt nachalnie, zbyt prosto i jakoś tak... nie wiem sama co o tym myśleć. Faktycznie za dużo jest tych dziwnych stworzeń w mieście. Za dużo tych wampirów - powinien być jeden do trzech na całe miasto! Niezbyt podobają mi się te wilkołaki... Nadal brakuje moich ulubionych simorośli - zamiast udoskonalać wampiry mogliby już wprowadzić nową rasę. Poza tym wolałam "normalne" dodatki do których za każdym razem dochodziła tylko jedna istota - dobrze dopracowana, nie pojawiająca się nachalnie (żeby gracze tacy jak Anie nie byli zdegustowani) no i jednak wymagająca od nas jakiegoś wysiłku żeby ją zdobyć. Zadziwia mnie obniżający się poziom kolejnych dodatków do The Sims. Wszystkie w porównaniu z podstawą gry wydają mi dużo uboższe. Irytujący jest fakt wydawania dodatków, na które popyt jest mniejszy - przecież wszyscy od dawna czekają na pogodę! Denerwuje mnie marketingowanie gry i liczenie tylko i wyłącznie na zyski. Oby The Sims 4 nie było już tak słabe.