View Single Post
stare 21.07.2012, 14:21   #113
Lilliana

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Ja gram bardzo dużo tymi rodzinkami.
Najwięcej działo się u Wolffów: Thornton zdradził Morgane z Holly Alto, ona zaszła w ciąże, urodziła Polly. On jednak wrócił do żony, która również zaszła w ciąże i urodziła córkę Margo. Jednak rozstali się Thorntonem i Morgana ma nowego męża, z którym ma dwie córki. Mieszkają w dużym domu. Do Thornthona wprowadziła się Jamie Jolina i mają córkę Jessice.
U rodziny Alto: Nick nawiązał romans z Danutą Landgraab i rozbił jej małżeństwo. Wprowadził się do niej i wezmą ślub. Vita mieszka sama w wielkim domu bo Holly się wyprowadziła ze swoją nieślubną córką.
Landgraab: Danuta związała się z Nickiem. Ireneusz wyprowadził się wtedy i poznał piękną młodą dziennikarkę Lane z którą ma syna Kamila. Malcolm ożenił się z Klementną Ladą ale długo nie meli dzieci. Teraz jest w ciąży.
Lada: Damian wdał się w romans z Zeldą i uciekli (jakoś mi się skasowali), Liliana popadła w wir pracy i opieki nad domem gdyż Przemysław i jego żona Lisa (Bunch) nie potrafią zapanować nad domostwem. W końcu Liliana umiera. Klementyna wychodzi za Malcolma i ma świetny kontakt z matką oraz pomaga bratu. Długo nie może zajść w ciążę.
Bunch: Darlene wyszła za VJ Alvi a Lisa za Przemysława Ladę (albo odwrotnie)
Hart: Dorie ma z Gusem syna Rococo. (o którego później rywalizują bardzo dwie przyjaciółki Laurencja Wagner - córka Agnieszki Zadek i Margo Petterson - córka Morgany) Bebe zamieszkuje z Christopherem Steelem, ma z nim dziecko ale on ją zdradza, nie biorą ślubu. Wkrótce godzą się jednak Steel zdradza Bebe z jej matką, która ubolewa po śmierci Gusa. Do ślubu nie dochodzi a Bebe odkrywa, ze jest w ciąży.
Zadek: Agnieszka poślubia Henryka Wagnera i ma z nim córkę Laurencje.
Ćwir: Mortimer żeni się z Bellą i mają syna Aleksandra.
Koffi: Gobias żeni się z moją simką Elizabeth Malo, która ma już nastoletniego syna Franka. Gobias zostaje tatą bliźniaków - Megan i Jaremiego.
Lilliana jest offline   Odpowiedź z Cytatem