Witam
Po kilku uwagach w sprawie mojego pierwszego domu prezentowanego na forum, postanowiłem zrobić coś nowego, podobnego, ale już bez pewnych błędów.
Więc tak, dom należy do młodego artysty i samotnika. Diego Talente skrywa w sobie dzikość którą kryje pod maską spokojnego i szarego człowieka.
Jednak jego psia natura często powoduje różne komplikacje, ale o nim będzie głośniej w mojej histori która pojawi się po wydaniu NZTŚ.
Lubi nowoczesny styl, połączony z klasyką. Jako gigantyczny pedant pilnuje porządku, co widać po nim i jego mieszkaniu.
Przepraszam że niektóre pomieszczenia są z innej prerspektywy, to przez ich rozmiar.
Na początku widać bujny ogród i bryłę, która wzkazuje na równie klasyczne wnętrza, jednak takie mniemania są błędne.
Nie byłbym sobą gdyby dom rodziny z psem nie miał dla niego zagrody.
Diego jednak rozumie psi instynkt i dla tego wybieg służy psu tylko na wypadek gości.
Kącik do wypoczynku i grillowania, stąd czasem dochodzą dziwne dźwięki wycia, czyżby to była sprawka owczarka o imieniu Dante?
Do domu prowadzi zadaszony ganek z legowiskiem Dante.
Wietrznik, Diego nie lubi zbytniego chłodu w domu.
I tutaj połączony salon i jadalnia z schodami.
Ciemna kuchnia, to po prostu styl Talente.
Na dole jest jeszcze garaż i pralnia, ale gospodarz nie chciał zdjęć tych roboczych pomieszczeń.
Na piętrze spotykamy trzy połączone pomieszczenia, przedsionek z sypialnią i łazienką, Diego mieszka sam i lubi przestrzeń więc nie oddzielał tych pokoi.
Łazienka, również ciemna.
I jeszcze zrzuty.
Tutaj widać niezagospodarowany pokój, Diego nie miał pomysłu i poprostu go zamurował. Kto wie co się tam pojawi?
Mam nadzieję że dom Wam się spodobał. We wrześniu pojawi się w Moonlight wraz z nową historią.
Pozdrawiam