View Single Post
stare 25.07.2012, 21:32   #114
Kinga

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

O, fajnie, że wreszcie jakiś odzew tutaj, dawno nie zaglądałam, bo myślałam, że wszyscy już o tym forum zapomnieli... :p
Ja też gram już w nowym mieście długo, prawie 2 miesiące, sporo się dzieje, starałam się, żeby każda rodzina miała ciekawą historię i potomka, nieźle swatałam prawie wszystkich ;D, do tego 'uładniłam' wszystkie Simki . Opiszę tak mniej więcej:
Jolina: Jamie nawiązała romans z Thorntonem Wolffem (uważam, że do siebie pasują), kiedy urodziła im się córka Shayla wzięli ślub. Po jakimś czasie jednak się rozstali, Thorntonowi zrobiło się żal Morgany i do niej wrócił, a ta mu wybaczyła. Teraz bez mojej ingerencji Jamie jest z Przemysławem Ladą, zamieszkali razem i tworzą fajną rodzinkę, a Thorntonowi urodziły się bliźniaki: Alisha i Je*bidah (hahah, nie ja wybierałam te wszystkie imiona).
Frio: tutaj może zacznę od tego, że stworzyłam oddzielnie trójkę przyjaciół: przystojnego i ambitnego Daniella, szaloną, lecz uroczą Milly i piękną, wrażliwą Amandę; początkowo Daniell był chłopakiem pięknej i wrażliwej Amandy, jednak zakochana w nim Milly odbiła go koleżance. Załamana Amanda wtedy się wyprowadziła do przyjaciela, Jareda Frio, choć słynie on z niezbyt dobrej reputacji, zakochali się w sobie i doczekali ślicznej córeczki Vickie, jednak Jared wciąż ma jakieś Simki na boku, ostatnio Blair Wanright.
Jego brat Connor już wcześniej poślubił Tori Kimurę i teraz mają córkę Kathryn.
Hart: Bebe poznała Miltona Tonga i od razu się polubili, wzięli ślub i zamieszkali w domu Bebe z jej rodzicami, mają syna Clifforda.
Lada: Zelda wyszła za swojego szefa, Stilesa McGraw'a i wyprowadzili się do przytulnego domku w okolicach plaży. Doczekali się 2 dzieci, syna Jerome'a, który teraz jest nastolatkiem i córki o imieniu Blanca.
Ćwir: Mortimer wziął ślub z Bellą i zamieszkali w willi Ćwirów, teraz spodziewają się dziecka
Bunch: Lisa młodo zaszła w ciążę, wściekły Jack nie chciał z nią w ogóle rozmawiać, na szczęście przyjął ją do swego domu chłopak i ojciec tego dziecka, VJ. Teraz nawet doczekali się oboje reputacji: wierny, Jack pogodził się z córką na jej ślubie. Mają córkę z cechami 'geniusz' i 'zła', Aimee.
Po diametralnej zmianie fryzury i koloru włosów Ethan to teraz super przystojniak . Ożenił się z moją najładniejszą Simką, Mirandą, która podjęła karierę w branży przestępczej, choć miała w politycznej i rozwinęła umiejętność sportu, a i co ciekawe: gdy urodziła im się córka, nie było jej w panelu związków, a jedynie w drzewie geneaologicznym ;o. Musieli adoptować, nazwałam ją tak samo jak tamta, Megan, a niedługo planuję dla nich kolejne dziecko.
To tyle z ciekawszych .
Kinga jest offline   Odpowiedź z Cytatem