Stiles McGraw/Rodzina Landgraab - U mnie to było tak, że zrobiłem rodzinkę składającą się z dwóch sióstr, z których jedna miała męża, i romans ze Stilesem, i gdy się o tym dowiedział pokłócił się z żoną, więc się wkurzyłem i zamknąłem w piwnicy. Gdy mąż zmarł, udało mi się odbudować relacje ze Stilesem, jednak zaczęło ubywać pieniędzy, więc moja simka wzięła ślub z tym najstarszym Landgraabem, rozbijając przy okazji jego małżeństwo. Cały czas romansowała ze Stilesem, a chciałem, żeby to on został jej mężem, więc zerwała z Landgraabem, który został zamknięty w piwnicy (wraz z siostrą, która nie pracowała, i wredna dla wszystkich wokół była

). Gdy Landgraab, w piwnicy konał z głodu, na świat przyszła córka Stilesa i mojej simki, jednak w rodzinie była jeszcze nastoletnia córka z pierwszego małżeństwa mojej simki, a 3 osoby + małe dziecko, to dla mnie za dużo, więc Stiles stał się kolejną ofiarą, i skonał w piwnicy.
Ćwir -Nastoletnia córka ww. simki flirtuje obecnie z nastoletnim Mortim.
Kawaler -Niewiele wiem, ostatnio tylko moja simka spotkała grubą Bellę na siłowni
U reszty średnio wiem co się dzieje, mieszkam w sąsiedztwie rodziny Sakemoto, a jakoś nie widuję ostatnio Yumi, więc prawdopodobnie zmarła.