Cytat:
Napisał kalafjor
W niektórych miejscach są pewne literówki na zasadzie zjedzonych liter.
|
Przeczytałam wszystko jeszcze raz i poprawiłam co się dało.
Cytat:
Czyżby Kalinka Ci niechcący umarła?
|
Niestety tak

Ale w sam raz to miało pokazać to zdjęcie, ale jest tam pewien "kruczek", którego wcześniej nie zauważyłam.
Malin, Ty lubisz moje zdjęcia i historie, a ja lubię Twoje komentarze! :> Piszesz tak szczerze i bezpośrednio... Człowiekowi od razu przyjemniej się na sercu robi :>
Ha, nieliczne komentowanie to obecnie standard. Też tego nie rozumiem :< Nawet jeśli starzy bywalcy (pozdrawiam siebie!) nie wszystko komentują, to ich rolę powinni przejąc nowi userzy. A tych jest jak na lekarstwo i tez nie każdemu chce się komentować To nie to co kiedyś :<
Ale wakacje swoją drogą ;]
Cytat:
Przyznaję, że mam jeszcze problem w ogarnięciu tak wielu nazwisk
|
Ja sama czasami tez mam zawiasy, bo nie umiem sobie przypomnieć imion swoich simów, dlatego nie przejmuj się

A żeby ułatwić kojarzenie postaci, są drzewa genealogiczne

To pierwsze powinno być zaaktualizowane, ale przybyło tam tylu simów, że ten obrazek musiałby mieć chyba na szerokość 2500 pikseli, albo nawet więcej. Mój monitor tego nie udźwignie, a co dopiero te o mniejszej rozdzielczości...
Co do wszystkich tych odstępstw i patologii - mam ich przesadnie dużo i jakbym Wam opowiedziała wszystkie historie tych rodzin, to byście mnie uznali za wariatkę xD Zresztą coś czuję, że i tak tego nie uniknę, bo właśnie te są najciekawsze xD
A morderstwa pojawiają się jeszcze co najmniej 2 w Miasteczku xD I jedno będzie motywowo podobne do tego dokonanego na Cyprianie Niklowiczu.
Co do fotek - cała przyjemność po mojej stronie

No i nie spodziewałam się, że historia Armanda będzie tak intrygująca xD A ja cały czas twierdzę, że to moi ulubieni simowie mają najfajniejsze historie życiowe! No cóż, przkeonamy się, czy podzielicie mój entuzjazm do postaci takich jak Hania Lawiniak, Jesika Nikoniecka czy Bernard Tischner ;]
Dziękuję ślicznie :>
W nast. części chyba dam Wam trochę odpocząć do przestępców i uciekających simów i zaserwuję coś normalniejszego (np. kawałek życia pewnego młodego robotyka i przedsiębiorcy).
Ale wszystko przed nami
@down: ohoho, więc doświadczenie związane z pisaniem FS się przydało

Miło czytać ^^
Postać Danieli jest ściśle związana z postacią Wasylego, co nie znaczy, że zawsze będzie na boku - w pewnym momencie to ona zagra pierwsze skrzypce ;]
Granie takimi rodzinami jest z jednej strony fajne, ale z drugiej... w kij czasochłonne. To też twórcy powinni wziąć pod uwagę ;]
No i dziękuję