View Single Post
stare 28.07.2012, 17:15   #67
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Postacie z filmów/serialów/książek?

Najdłużej grałam chyba Michaelem Jacksonem, , prowadziłam go przez całe dorosłe życie aż do śmierci, a żył naprawdę bardzo długo (dzięki moim staraniom :>). Własnymi siłami (oczywiście kariera muzyka) dorobił się willi, żony (mnie! xD) i trójki dzieci (czyż muszę zdradzać imiona? ;]).
Miałam też straszną fazę na HP, z tym, że grałam głównie Draco Malfoyem. Potem mi się odwróciło i zrobiłam parę z Harry'ego i Snape'a (kocham slashe w opowiadaniach ), adoptowali sobie córkę, przygarnęli psa Łapę i żyli długo i szczęśliwie
Oczywiście nie obeszło się bez pary ze "Zmierzchu" - Kristen Stewart i Roberta Pattinsona, ale szybko ich zostawiłam, gdy urodziło im się potwornie brzydkie dziecko, a tego już znieść nie mogłam.
Ogólnie na początku mojej gry, gdy nie wiedziałam jeszcze, do czego służy Warsztat i gdzie go w ogóle znaleźć, ściągałam masowe ilości znanych postaci i tylko nimi grałam Całe Miłowo miałam w celebrytach Ale ta faza szybko mi przeszła i teraz gram wyłącznie postaciami stworzonymi przez siebie.
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem