View Single Post
stare 29.07.2012, 21:10   #113
Meggie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mega zwyczajni simowie Meggie

Dzisiaj pomęczę was losami rodziny Connors/Lewis, a dokładniej dziejami Poppy i Logana

Poppy starała się być dobrą „panią domu”. W kuchni wykorzystywała nauki, które pobrała od matki.

Namiętność pary nie gasła, wręcz przeciwnie osiągała szczyty

Piwnica była miejscem, w którym przebywali najczęściej- ich małe centrum rozrywki.

„A może trochę bardziej w lewo?”

„Nigdy mi nie wychodzi!”

-Kochanie.. Pokażę Ci jak to się robi!

-Tak jest! Mówiłam, że nie masz ze mną szans?

„Nie rozumiem, dlaczego ona musi być zawsze lepsza…”

„On myśli, że może być lepszy ode mnie? Nikt nie może!” (cecha- styl gwiazdy )

Kiedy Logan otrząsnął się z przegranej, dalej chętnie flirtował ze swoją ukochaną.

Ciekawe co jej takiego powiedział, że tak się cieszy

Wieczorami lubili też grać w zbijaka. Znaczy.. Poppy lubiła…

Logan już trochę mniej

Nie napisałam bardzo ważnej i istotnej rzeczy. Logan utwierdzał Poppy w przekonaniu, że prowadzi swoją firmę. Tymczasem, był członkiem dość groźnego gangu… Coraz częściej znikał na noc z domu. Poppy martwiła się i nie mogąc spać, przesiadywała przed kominkiem.

Kiedy Logan wracał, Poppy już spała. On sam nie mógł spać. Siedział przed telewizorem i zastanawiał się jak uświadomić Poppy kim jest naprawdę. Nie mógł jej dłużej okłamywać.

Bardzo często ćwiczył. Musiał być bardzo sprawny fizycznie. Poppy oczywiście myślała, że to jego zwykłe hobby.

A tu nagle niespodzianka! Poppy jest w ciąży! (Kicajek nie będzie zadowolony, to nie po bożemu )

Mimo, że nie dorównam zainteresowaniem co poniektórym rodzinom, mam nadzieję, na trochę komentarzy, bo ostatnio straciła zapał do gry
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem