Ostatnio w ogóle nie grałam, bo nie miałam weny ani czasu. :/ Wiem, że jakoś nudno, ale postaram się to zmienić, niedługo, kiedy już Tatia wróci jako nastolatka.
Rodzina Warren
Odcinek 6
Cała dzisiejsza historia skupia się na samej Kitty... do rodziców wrócę później.
Kitty często rozmawiała ze swoją siostrą - Tatią, która obecnie znajdowała się w szkole z internatem.
Nastolatka spotkała się ze swoja przyjaciółką Sidney, która stała się już młodą dorosłą. Nie chciała powiedzieć jej o zdradzie swojego ojca, ale spytać o radę odnośnie Bena.
- No, daj spokój, Kitty! Musisz mu wyznać co do niego czujesz teraz, bo później może być za późno! - odparła Sidney.
Do Warrenów zawitał mały york. Lucy chciała ocieplić atmosferę w domu, jako, że ostatni było dużo napięcia pomiędzy członkami rodziny.
Kitty umówiła się z Benem i na odludziu Hidden Spring urządzili sobie biwak. Pomimo późnej pory, Kitty nie chciała wracać do domu, w którym spędzała coraz mniej czasu. A Bena cóż... nie trzeba namawiać.

Dziewczyna w końcu wyrzuciła wszystko z siebie, opowiedziała mu, że jej ojciec zdradził jej matkę, no i oczywiście wyznała mu, co do niego czuje. Okazało się, że Ben odwzajemnia jej uczucia.
Ben pocieszał dziewczynę, radził jej, żeby opowiedziała swojej matce o zdradzie, bo jeśli dowie się od kogoś innego, nigdy nie wybaczy tego córce. Na samym pocieszaniu się nie skończyło...
Ben nie wahając się, zaprosił Kitty na studniówkę, ta oczywiście się zgodziła.
Bena i Katherine złapała policja...
Matka Katherine była wściekła.
- To już drugi raz w miesiącu, kiedy Cię aresztowali! - krzyczała. - Co się z Tobą dzieje?!
- Mamo...- spróbowała Kitty, ale Lucy nie dała jej dojść do słowa.
- Nie myśl, że gdziekolwiek wyjdziesz! Masz szlaban.
Co się dzieje z tą moją córką?
Kitty całą noc przepłakała leżąc na podłodze. Nie wiedziała, co robić. Zrozumiała, że wyznanie swoich uczuć Benowi było o wiele łatwiejsze, niż powiedzenie swojej matce o zdradzie ojca...
BONUS:
Zdjęcie zrobione podczas jednej z wizyt Kitty u Bena. Nie mógł się powstrzymać...