Sporo tych obiektów, chociaż ciężko mi powiedzieć, z ilu z nich będę korzystała. Ostatecznie większość z nich będzie typowo pod rasę, np. różdżki czy miotły... Szkoda jednak, że nie da się zrobić quiditcha i zrobić prawdziwe boisko i mecze

Miło by też było, gdyby były smoki jako zwierz specjalny... Aż tak dobrze to nie ma. To mnie właśnie w trójce denerwuje... Ma tonę opcji, ale żadna nie jest w pełni dopracowana i przemyślana... Jak wózki dziecięce... Nie daruję im tych wózków, gdyż głównie przez nie kupiłam Pokolenia, a teraz nie korzystam, bo ukształtowanie terenu najczęściej nie jest idealnie płaskie...
A co do miasta... No cóż... Ma ciekawe budynki, podoba mi się ten z czerwonej cegły jakby zameczek czy coś, no i ten park z kopulastym budynkiem, to chyba jakiś park dla chochlików. Jednak ogólnie, to miasto sprawia wrażenie... nudnego. Nie wiem dlaczego tak uważam, ale moim zdaniem tak właśnie jest. Np. Lucky Palms jest moim zdaniem 10x ciekawsze... Z tym "wrażeniem" może być jednak różnie. Nieraz jest odwrotnie, wydaje mi się ze screenów, że polubię jakieś miasto, a potem w nim nie gram. Tak było w przypadku Barnacle Bay i Hidden Springs. Kasa wyrzucona w błoto. Za to Bridgeport podobało mi się od początku i grałabym tam do teraz, gdyby nie totalne nieprzystosowanie do koników... Co to za życie bez koników...