View Single Post
stare 03.08.2012, 13:16   #5
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The sims 2 V.S The sims 3

Ja obecnie gram w the sims 2 ale z chęcią od grudnia przerzucę się, z powrotem na the sims 3 ponieważ the sims 2 jest o wiele bardziej monotonne i ja już nie mam co odkrywać a w the sims 3 jeszcze sporo rzeczy nie odkryłam i wciąż wychodzą nowe coraz ciekawsze dodatki. I simy o wiele lepiej wyglądają moim zdaniem w the sims 3 niż w the sims 2. Co prawda the sims 3 posiada błędy niektóre są wkurzające no ale, przynajmniej jest o wiele więcej do roboty w the sims 3 niż w the sims 2. The sims 3 posiada sporo fajnych umiejętności których mogą się uczyć simy i coraz więcej karier i profesji. Z każdym dodatkiem dochodzą fajne potrawy i nowe rośliny do hodowania. No i w the sims 3 opieka nad dziećmi jest łatwiejsza i mnie tak, nie irytuje jak opieka nad dziećmi w the sims 2 która doprowadza mnie do białej gorączki. Tak więc, jak widać jestem jak najbardziej za the sims 3 . Po prostu tego w the sims 3 jest tyle że nie sposób się nudzić każdy sim może robić co innego i jest tyle sposobów na to żeby simy zarabiały że trudno się zdecydować na jeden . No i the sims 3 zwierzaki w the sims 3 są fajniejsze można je bez kodu kontrolować i nimi sterować co bardzo lubię. I mogła bym tak, w nieskończoność wymieniać bo tego jest naprawdę sporo i z każdym dodatkiem dochodzi coraz więcej. I na koniec serii the sims 3 będzie miało do zaoferowania zapewne więcej niż the sims 2 ze wszystkimi dodatkami. dlatego też,od grudnia gram wyłącznie w the sims 3.

Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 03.08.2012 - 13:23
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem