View Single Post
stare 03.08.2012, 13:25   #180
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

milkie pierwsza opcja jest całkiem możliwa i w 80% myślę, że tak właśnie teraz będzie wyglądało starzenie się simów, czyli płynnie. Nie jest to nie możliwe - już w grze Fable bohater starzał się płynnie z fabułą, siwiały mu włosy, pojawiały się zmarszczki, jedyny przeskok był z dziecka w dorosłego, ale potem było już fajnie

Co do Twojego drugiego "postulatu" to zapomnij o tym. Ileż gra by trwała, jakby sim miał kilka tygodni chodzić do szkoły a potem jeszcze wakacje. Nawet przy możliwości regulowania długości wieku byłoby to nie możliwe, bo jak ktoś ustawi 7 dni życia dziecka to tu nie ma miejsca na takie zabiegi ;p

Ja bardzo wyczekuję TS4 bo czuję, że będzie to rewolucja podobna do tej, jaka miała miejsce przy pojawieniu się TS2. Jednak kiedy pomyślę, że znowu trzeba będzie czekać latami na dodatki, które urozmaicą grę z nudnego ciągłego jedzenia i kąpania się do jakiś randek, wycieczek czy pracy w showbiznesie to mnie mdli. Tak jak wcześniej pisałem - mogliby to zawrzeć już w podstawce, a potem rozwijać. Jakby dali psy, koty, konie i małe zwierzaki od razu to potem można by było wydać dodatek dodający szereg zwierząt z farmy.

Ogólnie to ja bym chciał zmiany polityki dodatków. Wolałbym, żeby seria byłą rozwijana przez lata, tzn dłużej niż pozostałe bo to trochę męczące takie szybkie tempo. A potem jak zapowiadana jest nowa część to wszystkim odechciewa grać się w poprzednią.

PS: tak sobie właśnie wyobraziłem premierę TS4. Wychodzi pusta podstawka i znowu trzeba zaczynać od początku. Trochę by mi się odechciało grać

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 04.08.2012 - 09:47
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem