View Single Post
stare 04.08.2012, 18:31   #99
Pink Panther
Guest

Domyślnie Odp: PBF na TheSims.pl

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
Ktoś tu chyba za bardzo chce mieć jakąkolwiek "władzę"
Nie kumam Uczepiliście się tego posta... Przecież ja tylko proponowałem... Ale ok.

Cytat:
Do tego pomysłu mam mieszane uczucia. PBF, no fajnie, ale o czym? O The Sims? Czyli właściwie o wszystkim, a więc o niczym. Przyznaję, że nie przeczytałem wszystkich postów w temacie, tylko pierwszą i ostatnią stronę, więc nie wiem, czy była o tym już mowa. Ale moim zdaniem należy się zastanowić, czy to nie będzie zbyt nudna zabawa?
To byłyby takie Simsy Multiplayer, a raczej gra w życie. Jest wiele takich gier w Internecie i nie są nudne. Ale wszystko zależy od graczy

Cytat:
Poza tym, taki pomysł ode mnie (też nie wiem, czy go wcześniej nie było): może po prostu zrobić poddział do "Forumowych gier" i każdy będzie mógł sobie grać, albo prowadzić grę [powiedzmy, w przyklejonym temacie ludzie informowaliby, że chcą poprowadzić grę, potem ktoś inny napisałby, że chętnie zagra, na koniec obie strony omówiły by sobie prywatnie szczegóły, o czym ta gra konkretnie ma być i gramy]
Wiesz... Z PBF ma to mało wspólnego. I nie wiem, czy mogłoby wypalić. Ja raczej jestem na nie.