Reputacja: 10
|
Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.
1) często zdarzają Wam się bugi typu "dzieciak skończył szkołę A, ale ma dyplom ukończenia szkoły B"/dzieciak zniknął/pojawił się inny błąd?
2) czy nastolatek wysłany do szkoły z internatem również może zdobyć nagrody takie, jakie dostaje po ukończeniu szkoły publicznej, np. dla najpopularniejszego albo mającego największe szanse na podbicie świata?
3) chciałabym wiedzieć, jak to jest z tym zdobywaniem i traceniem cech.
@edit:
Cytat:
Napisał Cichockaxd
Hej!
Dawno nie ruszany temat widzę, ale mam pytanie co do Pokoleń, a właściwie sprawy szkół z internatem.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakich umiejętności uczą w poszczególnych szkołach, a głównie chodzi mi o Gimnazjum Prywatne Śmigoła?
Z góry thx
|
Znalazłam na angielskiej wikipedii. Za ewentualne błędy w tłumaczeniu przepraszam.
Cytat:
Szkoła Wojskowa Fortu Krochmal
- cechy: schludny, zdyscyplinowany (TS3:WP), odważny, złota rączka
- umiejętności: logika, ogrodnictwo, sport, sztuki walki (TS3:WP), majsterkowanie
- zawód: wojsko, stróż prawa
Szkoła Pokoju i Miłości
- cechy: artysta, wegetarianin, uwielbia przyrodę, ekologiczny (TS3:K)
- umiejętności: ogrodnictwo, gitara, wyrabianie nektaru (TS3:WP), wynalazczość (TS3:K), wędkowanie
- zawód: nauka, gastronomia
Szkoła Artystyczna LeFromage
- cechy: wirtuoz, styl gwiazdy (TS3:PZ), histeryk (TS3:K), oko fotografa (TS3:WP)
- umiejętności: kontrabas (TS3:PZ), fortepian (TS3:PZ), malowanie, rzeźbienie (TS3:K), charyzma, fotografia (TS3:WP)
- zawód: muzyka, film (TS3:PZ)
Akademia Sportowa Drybla
- cechy: sprawny fizycznie, uwielbia przyrodę, poszukiwacz przygód (TS3:WP), złota rączka
- umiejętności: majsterkowanie, wędkarstwo, gotowanie, sztuki walki (TS3:WP), sport
- zawód: sport, wojsko, nauka
Gimnazjum Prywatne Śmigoła
- cechy: arogant, charyzmatyczny
- umiejętności: charyzma, malowanie, logika, pisanie
- zawód: biznes, polityka, dziennikarstwo, medycyna
|
Ostatnio edytowane przez Kwoon : 04.08.2012 - 20:23
|